NRK Meny
Normal

Ambulanse kolliderte under utrykning

En person er sendt til sykehus etter at en ambulanse under utrykning kolliderte med en personbil. Politiet er i gang med en rutinemessig etterforskning.

Ambulanse bilulykke Skiptvet

Ambulansen kolliderte med en personbil rett foran et veikryss.

Foto: Freddie Larsen

Saken etterforskes, siden det trolig har skjedd en personskade, sier operasjonsleder Håkon Nilsen i Follo-politiet. Men ingen førerkort er beslaglagt, og ingen er så langt mistenkt eller anmeldt for noe.

Skulle kjøre forbi

Politiet har samlet informasjon på stedet, og sier ulykken skjedde i forbindelse med en forbikjøring. Ambulansen kjørte med blålys, men uten sirene, og var på vei til en trafikkulykke i Askim.

– Begge biler kjørte i samme retning, sier Nilsen, ulykken skjedde da ambulansen skulle kjøre forbi, og personbilen skulle svinge til venstre i et T-kryss på fylkesvei 128 i Skiptvet.

To personer satt i ambulansen, føreren i personbilen hadde to passasjerer. Bilføreren klaget over smerter i nakken og hodet etter sammenstøtet, og er fraktet til Sykehuset Østfold Kalnes for sjekk.

Åstedsgransking og bergingsarbeid ble avsluttet ca. klokken 18:20.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Barnehagene gikk 12 mill i minus

    Barnehageetaten i Fredrikstad hadde i fjor et underskudd på 11,9 millioner kroner. Det melder Fredriksstad Blad. Avisen skriver at underskuddet kunne vært enda større, men etaten fikk tilført 5,4 millioner kroner fra andre virksomheter i seksjonen.

  • Østfoldinger klare for EM-kvalik

    Isabell Herlovsen fra Fredrikstad og Ina Gausdal fra Sarpsborg er blant de 19 spillerne som landslagssjef Martin Sjøgren har tatt ut til den viktige EM-kvalifiseringskampen mot Nord-Irland 10. april. – Isabell kommer inn igjen etter å ha vært ute sist. Det er viktig for oss, sier landslagssjefen til fotball.no.

    isabell
    Foto: Yasmin Sunde Hoel