NRK Meny
Normal

Ambulanse kolliderte under utrykning

En person er sendt til sykehus etter at en ambulanse under utrykning kolliderte med en personbil. Politiet er i gang med en rutinemessig etterforskning.

Ambulanse bilulykke Skiptvet

Ambulansen kolliderte med en personbil rett foran et veikryss.

Foto: Freddie Larsen

Saken etterforskes, siden det trolig har skjedd en personskade, sier operasjonsleder Håkon Nilsen i Follo-politiet. Men ingen førerkort er beslaglagt, og ingen er så langt mistenkt eller anmeldt for noe.

Skulle kjøre forbi

Politiet har samlet informasjon på stedet, og sier ulykken skjedde i forbindelse med en forbikjøring. Ambulansen kjørte med blålys, men uten sirene, og var på vei til en trafikkulykke i Askim.

– Begge biler kjørte i samme retning, sier Nilsen, ulykken skjedde da ambulansen skulle kjøre forbi, og personbilen skulle svinge til venstre i et T-kryss på fylkesvei 128 i Skiptvet.

To personer satt i ambulansen, føreren i personbilen hadde to passasjerer. Bilføreren klaget over smerter i nakken og hodet etter sammenstøtet, og er fraktet til Sykehuset Østfold Kalnes for sjekk.

Åstedsgransking og bergingsarbeid ble avsluttet ca. klokken 18:20.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Finne klar for FFK

    Den finske midtstopperen Mikko Vitikko er klar for Fredrikstad fotballklubb. Det skriver Fredriksstad Blad. Finnen har prøvespilt for FFK, og overbeviste såpass at han ble tilbudt en toårskontrakt.