NRK Meny
Normal

Ambulanse kolliderte under utrykning

En person er sendt til sykehus etter at en ambulanse under utrykning kolliderte med en personbil. Politiet er i gang med en rutinemessig etterforskning.

Ambulanse bilulykke Skiptvet

Ambulansen kolliderte med en personbil rett foran et veikryss.

Foto: Freddie Larsen

Saken etterforskes, siden det trolig har skjedd en personskade, sier operasjonsleder Håkon Nilsen i Follo-politiet. Men ingen førerkort er beslaglagt, og ingen er så langt mistenkt eller anmeldt for noe.

Skulle kjøre forbi

Politiet har samlet informasjon på stedet, og sier ulykken skjedde i forbindelse med en forbikjøring. Ambulansen kjørte med blålys, men uten sirene, og var på vei til en trafikkulykke i Askim.

– Begge biler kjørte i samme retning, sier Nilsen, ulykken skjedde da ambulansen skulle kjøre forbi, og personbilen skulle svinge til venstre i et T-kryss på fylkesvei 128 i Skiptvet.

To personer satt i ambulansen, føreren i personbilen hadde to passasjerer. Bilføreren klaget over smerter i nakken og hodet etter sammenstøtet, og er fraktet til Sykehuset Østfold Kalnes for sjekk.

Åstedsgransking og bergingsarbeid ble avsluttet ca. klokken 18:20.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Sparta tapte i spillerforlengelsen

    Tomas Olsen scoret for Vålerenga halvannet minutt ut i spillerforlengelsen i eliteseriekampen mot Sparta. Dermed vant Oslo-laget 4-3.

  • Sparta utliknet like før slutt

    Tommy Kristiansen har utliknet til 3-3 i eliteseriekampen i ishockey mot Vålerenga. Tredje periode er straks over, og mye tyder dermed på at det går mot spilleforlengelse.