NRK Meny
Normal

Alvorlig skadet i vogntogulykke

En person er alvorlig skadet etter en ulykke på Sandesundsbrua i går kveld.

Trafikkulykke E6 ved Sandesundsbrua i Østfold
Foto: NRK

- Beskjeden fra sykehuset er at sjåføren fra personbilen er bevisst, men alvorlig skadet, sier operasjonsleder Tommy Antonsen i Østfold politidistrikt.

Vogntoget skle på glatt føre

Et vogntog fikk sleng på hengeren og smalt inn i en personbil ved Sandesundsbrua i Østfold. Vogntogsjåføren ble også fraktet til sykehus, men har kun lettere skader.

Ingen andre biler er involvert i ulykken, men vogntoget gjorde stor skade på bilen.

- Den er totaltvrak. Vogntogsjåføren fikk sleng på vogna på grunn av at veibanen var glatt. Det er sannsynligvis regnværet som har sørget for det, sier Antonsen.

Alt av tilgjengelige mannskaper rykket ut da ulykken skjedde ved 20.30-tiden onsdag kveld.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Stoppet manipulert smuglerbil

    Tollerne på Ørje har holdt tilbake en smuglerbil etter en rutinekontroll i går ettermiddag. Bilen var lastet med nesten 1500 liter øl og 228 liter brennevin, og hadde et modifisert fjæringssystem, opplyser Tolletaten. To polakker kjørte bilen og saken er nå oversendt politiet.

  • Byforsker advarer Fredrikstad

    Fredrikstad får skryt for hvordan byen har skapt nytt liv i sentrum på dagens konferanse om utviklingen i stasjonsbyene i Østfold – men også en advarsel. Byforsker Erling Dokk Holm fra Høyskolen Kristiania sier de ikke må finne på å legge et nytt handelsområdet tett på den nye jernbanestasjonen nær sentrum.

    Erling Dokk Holm
    Foto: Nils-Atle Sundnes / NRK