Hopp til innhold

Fikk alvorlige bruddskader i ulykke

Én person er fraktet til sykehus med luftambulanse etter en alvorlig trafikkulykke på Ise.

Tre personer er skadet etter en alvorlig bilulykke på riksvei 111 på Ise.

Én person ble lagt i narkose og fraktet til sykehus med ambulansehelikopter etter ulykken.

Trafikkulykke på Ise

Ifølge Sarpsborg Arbeiderblad skal det være åtte ambulanser på stedet.

Foto: Utrykningsnytt

Ifølge operasjonsleder i Østfold politidistrikt, Tom Sandberg, skal én person ha pådratt seg alvorlige bruddskader i ulykken.

– Ambulansepersonell på stedet opplyser at det er tre personer som er skadet, og at en av disse er alvorlig kvestet. Det skal dreie seg om alvorlige bruddskader. Alle de tre var ved bevissthet, men en av personene har blitt lagt i narkose og fraktes til Oslo Universitetssykehus med ambulansehelikopter, sier han til NRK.no.

To personer satt fastklemt i en personbil som havnet i grøfta, men brannvesenet har nå fått disse fri fra kjøretøyene. Bilen ble totalvraket i sammenstøtet.

Personen som er sendt til Oslo Universitetssykehus er en norsk mann født i 1984. De to andre personene, deriblant en mann født i 1975, er sendt til sykehuset i Fredrikstad.

Det er to biler somvar involvert i ulykken som skjedde i en slak sving på riksvei 111 ved Ise mellom Sarpsborg og Rakkestad.

Ifølge Sarpsborg Arbeiderblad rykket fire politibiler, to brannbiler og åtte ambulanser ut til ulykken.

Veien var stengt mens bergningsarbeidet pågikk, men ble klokken 21.20 åpnet igjen. Årsaken til ulykken er foreløpig ukjent.

– Det vil bli opprettet en sak på dette, sier Sandberg.

Trafikkulykke på Ise

Den ene bilen ble totalvraket i frontkollisjonen. Deler av bilen ble sittende igjen i fronten på bilen den kolliderte med.

Foto: Utrykningsnytt