NRK Meny
Normal

Alarm på Fredrikstad stadion

Brannvesenet måtte rykke ut til Fredrikstad stadion før kampen mot Tromsdalen søndag.

Brann Fredrikstad Stadion

Full brannutrykning til Fredrikstad stadion foran kampen mot Tromsdalen.

Foto: MMS Ulf Morten Davidsen / NRK

Det ble full brannuttrykning til Fredrikstad stadion søndag ettermiddag, rett før kampen mellom FFK og Tromsdalen startet.

Sannsynligvis matlaging som utløste alarmen

Men da brannvesenet kom frem var det ingen brann likevel. Sannsynligvis har en pølsekoker, eller et vaffelkakejern utløst alarmen, ifølge brannvesenet.

– En røykdetektor utløste brannalarmen. Vi regner med at matlaging er årsaken, opplyser alarmsentralen for brannvesenet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Starter interkommunalt havneselskap

    I dag bestemte kommunene i Nedre Glomma-regionen å slå seg sammen til et interkommunalt havneselskap. Avtalen ble undertegnet i dag og vil starte opp etter nyttår. Både Sarpsborg og Hvaler ser store fordeler med et samarbeid med Borg havn i Fredrikstad. Sammenslåingen vil også kunne merkes for de med fritidsbåter, forteller styreleder Siri Martinsen

  • Verner skogsområder

    Regjeringen har i dag verna 49 nye skogsområde i ti fylker. To av områdene er i Østfold, begge disse i Halden. Dette gjelder Svantjern naturreservat og Vestfjella naturreservat som får utvidet verneområde. Områdene inngår i arbeidet med frivillig vern av privateid skog.