NRK Meny
Normal

Advarer mot is på E6

Politiet ber reisende være oppmerksome på vanskelige kjøreforhold. Ingen ble skadd i en front-mot-front kollisjon på E6 ved Årum i morgentimene i dag.

Is og sporete på E6
Foto: Stephan Reis / NRK

Det er meldt om svært isete og dype spor på hele strekningen fra Skjeberg til Kalnes.

For kort tid siden ble et vogntog - med kjetting på hjulene - stående fast i bakkene opp mot Solbergkrysset. Ifølge politiet er det vogntoget av gårde igjen.

Politiet har varslet veimyndighetene, og isen vil bli pløyd vekk utover dagen, men politiet ber reisende om å være observante på strekningen.

Ingen ble skadd

Tre personer var involvert i ulykken, men det er ikke meldt om noen personskader.

Det ble store trafikkproblemer på E6 som en følge av ulykken, som skjedde i 0730-tiden. Sørgående felt ble stengt under bergingsarbeidet.

 

Veien er nå åpen i begge retninger igjen, og de forulykkede bilene er fjernet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Mer flåttsykdom i Sverige

    Det er registrert rekordmange tilfeller av flåttsykdommen TBE i Vestra Götaland i Sverige så langt i år. I regionen som grenser til Østfold har 35 fått sykdommen så langt i år, mot 16 i hele fjor, ifølge Sveriges radio. Svenske helsemyndigheter anbefaler folk å vaksinere seg mot flåttsykdommen. I Norge er det kun registrert fem tilfeller av TBE så langt i år, melder Folkehelseinstituttet til NRK. Ingen av disse tilfellene var i Østfold, til tross for økningen rett over grensa.

  • Fengsel for alko-smugling


    En Trøgstad-mann i 50-årene er dømt til fengsel i 36 dager, etter at han smuglet inn 350 liter brennevin, 138 liter vin og 47 liter øl i mai i år. Mannen ble stanset nord i Marker kommune. Mannen innrømmet smuglingen da saken var oppe for Heggen og Frøland Tingrett. Mannen mister dessuten førerkortet for en periode på elleve måneder.