Advarer mot is på E6

Politiet ber reisende være oppmerksome på vanskelige kjøreforhold. Ingen ble skadd i en front-mot-front kollisjon på E6 ved Årum i morgentimene i dag.

Is og sporete på E6
Foto: Stephan Reis / NRK

Det er meldt om svært isete og dype spor på hele strekningen fra Skjeberg til Kalnes.

For kort tid siden ble et vogntog - med kjetting på hjulene - stående fast i bakkene opp mot Solbergkrysset. Ifølge politiet er det vogntoget av gårde igjen.

Politiet har varslet veimyndighetene, og isen vil bli pløyd vekk utover dagen, men politiet ber reisende om å være observante på strekningen.

Ingen ble skadd

Tre personer var involvert i ulykken, men det er ikke meldt om noen personskader.

Det ble store trafikkproblemer på E6 som en følge av ulykken, som skjedde i 0730-tiden. Sørgående felt ble stengt under bergingsarbeidet.

 

Veien er nå åpen i begge retninger igjen, og de forulykkede bilene er fjernet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Krevende arbeid på østre linje

    Tidligst neste mandag kan togtrafikken gå som normalt på østre linje etter jordraset for snart halvannen uke siden. Det opplyser Bane NOR. Arbeidet med å reparere linja mellom Mysen og Rakkestad etter et jordras har vist seg å bli stadig mer komplisert.

  • For dårlig sikret last

    Et Polsk vogntog ble stoppet med altfor dårlig sikret last på Svinesund i formiddag. Om bord hadde sjåføren 23 tonn papirruller. Ifølge Statens vegvesen hadde ikke denne sikringen tålt en bråbrems. Vogntoget manglet også kjettinger og vinterdekk.

    Polsk vogntog med for dårlig sikret last
    Foto: Statens vegvesen