NRK Meny

Advarer mot diskusjoner med folk

Politiet i Strömstad advarer mot å diskutere med fremmede, etter en alvorlig voldsepisode i byens sentrum natt til søndag. Det skriver Bohusläningen. Tre kamerater gikk i Västra Klevgatan, da en mann plutselig kastet sten mot dem. Da de stanset og spurte hvorfor, fikk den ene et kraftig knyttneveslag i ansiktet. Mannen fikk alvorlige hodeskader og ble sendt med ambulanse til sykehuset i Trollhättan.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Det må bevilges mer penger

    -Vi løser ikke problemene på Sykehuset Østfold uten å bruke mer penger. Det sier Arbeiderpartiets Stein-Erik Lauvås. I dag var det møte mellom Østfoldbenken på Stortinget og sykehusets ledelse og tillitsvalgte. Lauvås er enig med flere fra sykehuset i at akuttmottaket må bygges ut. -Det må penger til for å løse den daglige driften, bemanningen må stå i stil til hva slags oppgaver som skal løses og dette er helsestatsrådens ansvar, sier Lauvås.

  • Kun 1 av 3 russebiler besto test

    Kun en av tre russebiler bestod den tekniske kontrollen Statens vegvesen har gjennomført de siste ukene. Russen er flinke til å rette opp mangler, men fortsatt er det mange russebiler på norske veier som ikke er godkjent, sier Linda Botten i Statens vegvesen.