NRK Meny
Normal

Strömstad kommune advarer mot bedrager

Strömstad kommune advarer mot en bedrager som utgir seg for å komme på døra etter oppdrag fra kommunen.

Strömstad kommune advarer allmennheten mot bedrageren, og sier at man bør være forberedt på at det kan være snakk om en tyv, skriver Sveriges Radio på sine nettsider.

- Be om ID!

Det er i forbindelse med vannavlesningen at advarselen kommer. Kommunen ber nå folk be om ID dersom en person skulle dukke opp på døra.

Strömstadpolitiet har fått inn flere anmeldelser fra personer som har opplevd tyven på nært hold.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Det må bevilges mer penger

    -Vi løser ikke problemene på Sykehuset Østfold uten å bruke mer penger. Det sier Arbeiderpartiets Stein-Erik Lauvås. I dag var det møte mellom Østfoldbenken på Stortinget og sykehusets ledelse og tillitsvalgte. Lauvås er enig med flere fra sykehuset i at akuttmottaket må bygges ut. -Det må penger til for å løse den daglige driften, bemanningen må stå i stil til hva slags oppgaver som skal løses og dette er helsestatsrådens ansvar, sier Lauvås.

  • Kun 1 av 3 russebiler besto test

    Kun en av tre russebiler bestod den tekniske kontrollen Statens vegvesen har gjennomført de siste ukene. Russen er flinke til å rette opp mangler, men fortsatt er det mange russebiler på norske veier som ikke er godkjent, sier Linda Botten i Statens vegvesen.