NRK Meny
Normal

Admiral P avslører sine sommerhits-triks

Fansen stemplet Admiral P som sommerlåtskriver. Det digget han.

Admiral P

SOMMERMANN: Admiral P digger å holde konserter om sommeren og liker aller mest å synge om kjærlighet. Det hører sommeren til, mener han.

Foto: Anette Torjusen / NRK

– Jeg hadde ikke planlagt at det skulle bli sånn, det er det folka som har gjort. Men nå har vi begynt å time det, forteller Admiral P til NRK.

Jeg kommer med vitamin D til folka

Admiral P

Philip Tom Joseph Boardman prøver nemlig å få ut låtene allerede i mars, for da skjer det mye med oss nordmenn frem mot sommeren, mener han.

– Hele naturen smiler

– Alt forandrer seg fra mars. Menneskene, naturen, innstillinger, hvordan folk beveger seg. Endelig kan folk sitte ute, vi sitter alt for mye inne, slår han fast, og skynder seg å legge til:

– Det er så deilig at folk begynner å smile igjen. Hele naturen smiler, forteller han entusiastisk.

I mai var det videopremiere på «Hatere», som han synger sammen med OnklP. Her kan du se videoen:

Nylig ble låta «Drit i katergori» sluppet.

Selv om han står bak hiter som «Engel» og «Snakke litt», kunne musikken like gjerne vært sluppet på andre årstider.

– Jeg liker å løfte folk opp og synge om noe de kan kjenne seg igjen i. Det er sånn jeg liker å lage musikken min. Så den kunne jeg også sluppet på vinteren, forklarer han.

Han tror at musikksjangeren har mye å si for at folk liker musikken hans.

– Det er ikke så mange innenfor sjangeren reggae og dance i Norge, så musikken blir litt limited. Man får ikke så mye av det, så jeg tror folk setter pris på en musikk de blir glade av, sier han.

Når han planlegger nye låter, har han ikke en ferdig oppskrift for hvordan han bør jobbe.

–Jeg jobber på så mange forskjellige måter. Jeg kan få en tanke når jeg går på gata, jeg kan sitte i studio, jeg kan få musikken først eller teksten først. Det finnes ingen ferdig oppskrift.

– Finnes ikke noe bedre

Selv om han ikke har den samme oppskriften, er ingrediensene de samme.

– Kjærlighet. Jeg vil promotere kjærlighet. Promotere at vi gjør så godt vi kan og at vi ikke kan gi opp å spre positivitet. Alle trenger en kjærlig oppløftning og jeg håper inderlig at det er hva folk vil ha, sier han lattermildt.

Admiral P

GLAD: Admiral P liker aller best sommeren og glade folk. Derfor passer det bra å slippe låtene sine til folk er i sommerstemning.

Foto: Anette Torjusen / NRK

Selv er han ikke det minste oppgitt over stempelet som sommerlåtskriver.

Det finnes ikke noe bedre enn å synge for mennesker som beveger på seg og smiler i sommervarmen. I begynnelsen av konserten er de litt usikre på seg selv og står stille og hører på. På slutten av konserten hopper de og er glade. Jeg liker det, smiler han, og legger til:

– Jeg kommer med vitamin D til folka.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Innbrudd på Lisleby

    Det har vært innbrudd i en blomsterbutikk på Lisleby, melder Fredrikstad Blad. Politiet forteller at det er knust et vindu, men vet ikke om noe er tatt. Det skal ha vært observert en mann og en kvinne i området like før hendelsen.

  • Sauer i veibanen

    Politiet melder om 30 sauer i veibanen på fylkesvei 114 ved Trøskenbru. Vegvesenet varsler at sauene er i en 80km/t-sone.