Her stanser han Falcao - nå venter Jerv

I oktober hadde Adam Straith i oppgave å stanse superstjernene James Rodriguez og Radamel Falcao. Nå venter Jerv, Åsane og Nest-Sotra i norsk 1. divisjon.

Adam Straith

Adam Straith i duell med Manchester United-stjerne Radamel Falcao.

Foto: Adam Hunger / Reuters

Den 24 år gamle midtstopperen ble presentert på en pressekonferanse på Fredrikstad stadion i formidag.

– Jeg er veldig spent på å være her. Jeg vil hjelpe klubben, supporterne og byen til å rykke opp, sa han på pressekonferansen, som ble sendt hos Fredriksstad Blad.

Midtstopperen har spilt på andre og tredje nivå i Tyskland de siste sju årene. Han har også 22 landskamper for sitt hjemland Canada.

Hyller historien

FFK presenterer ny spiller

Fredrikstad FK brukte Snapchat for å gi et lite hint om hvem som skulle presenteres tidligere i dag.

Foto: Fredrikstad Fotballklubb/ffksnap

I oktober i fjor spilte han 90 minutter i privatlandskampen mot Colombia og superstjerner som James Rodriguez og Radamel Falcao.

Denne sesongen skal han stanse spissene til Jerv, Nest-Sotra og Brann.

– Dette er et nytt land, en ny del av verden. En av hovedtingene for meg var klubbens optimisme og entusiasme. Klubben vil bygge noe og være suksessfull. Klubben har en stolt historie, og jeg er glad for at jeg nå blir en del av den, forteller han.

Straith har signert for to år og får drakt nummer fire i FFK.

– Duellsterk

Daglig leder Geir Bakken forteller at avtalen var på plass fredag kveld. Lørdag tok Straith flyet til Norge og Oslo, der han overnattet hos kameraten Lars Hirschfeld.

Papirene ble signert i morges.

– Adam er en duellsterk ledertype, med en flott personlighet og vil være en stor bidragsyter i garderoben. Han tar også godt for seg på banen med sine 188 centimeter. Vi er svært glade for å ha sikret oss underskriften hans, og vil samtidig takke de som har gjort dette mulig, sier daglig leder Geir Bakken til klubbens egne hjemmesider.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Stjernen tapte mot Stavanger

    Stjernen tapte i kveld 2-3 på hjemmebane i Fredrikstad mot Stavanger Oilers. Albin Lindgren scoret i den siste perioden for hjemmelaget til ingen nytte.

  • Trafikkulykke i Sarpsborg

    Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke i Roald Amundsens gate i Sarpsborg sentrum. Politiet melder på Twitter at det er to biler involvert og at en person klager over smerter etter ulykken.