NRK Meny
Normal

A-pressen interessert i HA

A-pressen er interessert i å kjøpe seg opp i Halden Arbeiderblad. Det sier konserndirektør i A-pressen, Thor Gjermund Eriksen.

Generalforsamling i Halden Arbeiderblad

Generalforsamling i HA tirsdag kveld.

Foto: Christian Nygaard-Monsen / NRK

Etter tirsdagens generalforsamling ble det klart at de lokale eierne i avisa vurderer å selge aksjene sine til A-pressen på grunn av dårlig økonomi.

Les også: Avis i krise

Eriksen påpeker at det er for tidlig å konkludere med et aksjesalg, men bekrefter at de lokale eierne har kommet til A-pressen.

- De har spurt om vi kan sette igang en dialog for å se om det er mulig å komme fram til en enighet som er bra både for eierne som er der i dag, for A-pressen og for Halden Arbeiderblad, sier han.

- Det skal vi gå inn i med god vilje og håp om å finne en bra løsning, sier han.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Røykutvikling i bolig i Sarpsborg

    Nødetatene er på vei til Borgenhaugen i Sarpsborg etter melding om røykutvikling fra en bolig. Alle på adressen skal ha kommet seg ut.

  • Brøt seg inn i hus

    En beboer i et hus i Fredrikstad sentrum oppdaget i går kveld to innbruddstyver som tok seg inn i et huset. Beboeren så to menn i 20 årene, en med sort boblejakke og svarte bukser, en med hvite joggesko. Flere patruljer, deriblant hundepatrulje, søkte etter tyvene i går kveld. En stjålet lommebok ble funnet i spor.