–Vi vil vinne for fansen

Sarpsborg 08 tar i mot Lillestrøm til serieavslutning i Eliteserien. Følg kampen her fra kl 18:00

Sarpsborg

Sarpsborg 08 håper på mer jubel når de tar imot Lillestrøm.

Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix
Byline Thomas Johnsen
Journalist
Laster innhold, vennligst vent..

–Det er den siste kampen i en fantastisk sesong og vi vil avslutte den med seier,sier Sarpsborg-08s Bojan Zajic før kampen mot Lillestrøm i kveld.

Bojan Zajic

Bojan Zajic håper på ny scoring og sier mot Lillestrøm.

Foto: Christian Nygaard-Monsen / NRK

Sist lagene møttes var i kvartfinalen i cupen, da vant Sarpingene 2-0 på Åråsen, og Bojan Zajic scoret Sarpingenes første. Det har serberen ingenting i mot å gjøre igjen.

–Klart jeg kan score

–Det er klart dere kan få oppleve et mål fra meg, dersom jeg spiller fra start, jeg skal gjøre alt jeg kan for å score og for å vinne kampen, sier Bojan.

Til tross for at Sarpingene for lengst har sikret plassen i Eliteserien, er likevel kampen mot Lillestrøm viktig. For vinner hjemmelaget sin kamp og Aalesund taper ,så vil Sarpsborg avslutte sesongen på en syvendeplass. Men med tap kan de havne helt nede på 12.plass.

Fantastisk sesong

–Det har vært en fantastisk sesong for oss. Ikke bare for laget, men for hele klubben. Og vi har veldig lyst til å få den syvendeplassen. Å komme til semifinalen i cupen og få den plasseringen er helt fantastisk for oss, avslutter Zajic,

Kampen mot Lillestrøm kan du følge her fra klokken 18:00

Laster innhold, vennligst vent..


SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Miljøsvindlere på Svinesund

    Stadig flere tungbilsjåfører manipulerer rensingen av eksosen fra sine kjøretøy. Bare forrige uke stoppet vegvesenet på Svinesund 20 sjåfører med en boks i bilen som overstyrer varslinger og kutter rensingen av eksosen. Fagleder i Statens vegvesen på Svinesund Øyvind Grotterød sier sjåførene overstyrer målerne i kjøretøyet for å slippe å bytte dyre deler.