«Moi» nær Basel-overgang

Moldes spissjuvel Mohamed Elyounoussi er i Sveits – trolig for å signere kontrakt med toppklubben FC Basel.

Moi

Moldes «Moi» jubler for scoring mot Celtic i fjor høst. Nå kan Basel bli neste stopp.

Foto: Andy Buchanan / Afp

Etter det Romsdals Budstikke erfarer, skal Moldes talent være på vei til Sveits for å signere kontrakt med toppklubben FC Basel.

30 millioner

«Moi» har i lang tid vært en ettertraktet spiller, og han har en rekke ganger tidligere i år takket nei til flere klubber. Nå skriver VG at overgangssummen vil ligge på om lag tre millioner Euro, eller 30 millioner kroner.

NRK har vært i kontakt med Elyounoussis agent, som foreløpig er taus om den eventuelle overgangen.

– Jeg kan ikke si noe på nåværende tidspunkt, er kommentaren fra Tore Pedersen.

Lagkamerat med Islandsk EM-stjerne

Hvis overgangen blir et faktum, vil «Moi» bli lagkamerat med Islands Birkir Bjarnason, som har høstet mye ros for sin innsats i sommerens EM-sluttspill.

Elyounoussi har kontrakt med Molde ut 2017, og har i en alder av 22 år spilt nesten 100 eliteseriekamper for både Sarpsborg 08 og Molde.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Innbrudd på Savoy bar

    Tyver har brutt seg inn på Savoy bar i Fredrikstad og stjålet to nye 55" TV-er. Politiet er på stedet og foretar en åstedsundersøkelse.

  • Testet positivt på testosteron

    Ishockeyspilleren Marcus Bryhnisveen testet positivt på syntetisk testosteron. Det forteller hans advokat Morten Justad Johnsen til VG. 23-åringen fastholder ifølge advokaten at han ikke skjønner hvordan han har fått i seg stoffet.