NRK Meny
Normal

«Moi» nær Basel-overgang

Moldes spissjuvel Mohamed Elyounoussi er i Sveits – trolig for å signere kontrakt med toppklubben FC Basel.

Moi

Moldes «Moi» jubler for scoring mot Celtic i fjor høst. Nå kan Basel bli neste stopp.

Foto: Andy Buchanan / Afp

Etter det Romsdals Budstikke erfarer, skal Moldes talent være på vei til Sveits for å signere kontrakt med toppklubben FC Basel.

30 millioner

«Moi» har i lang tid vært en ettertraktet spiller, og han har en rekke ganger tidligere i år takket nei til flere klubber. Nå skriver VG at overgangssummen vil ligge på om lag tre millioner Euro, eller 30 millioner kroner.

NRK har vært i kontakt med Elyounoussis agent, som foreløpig er taus om den eventuelle overgangen.

– Jeg kan ikke si noe på nåværende tidspunkt, er kommentaren fra Tore Pedersen.

Lagkamerat med Islandsk EM-stjerne

Hvis overgangen blir et faktum, vil «Moi» bli lagkamerat med Islands Birkir Bjarnason, som har høstet mye ros for sin innsats i sommerens EM-sluttspill.

Elyounoussi har kontrakt med Molde ut 2017, og har i en alder av 22 år spilt nesten 100 eliteseriekamper for både Sarpsborg 08 og Molde.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Nekter å betale for ubrukt plass

    Kevin Sivertsen fra Halden sa fra seg sin studieplass i Trondheim seks dager for sent, og må betale nesten 50 000 kroner i avgift til Høyskolen Kristiania i Trondheim. Sivertsen nekter å betale skolepengene på 50.000 til skolen, og saken kan havne i retten.

  • – Trist for demokratiet

    Stortingsrepresentant Ulf Leirstein i Frp mener at Sylvi Listhaug er utsatt for en heksejakt som mangler historisk sidestykke. Han tror likevel at Listhaug ved å trekke seg vil styrke regjeringssamarbeidet. Hun påtar seg mer ansvar enn det hun har, mener Leirstein.

    Ulf Leirstein
    Foto: Stian Pedersen / NRK