NRK Meny
Normal

"Lommemannkostyme" til salgs

En nettside selger klær av samme type som den etterlyste "Lommemannen" bruker. Han skal ha sexmisbrukt 111 barn over hele landet.  

Foto av lommemannen. Teke av eit overvakingskamera.
Foto: Politiet

Kripos synes det er smakløst at noen har moro av å lage en slik nettside, når de jakter for fullt på sexovergriperen som herjer landet.

Den såkalte "Lommemannen" ser seg ut gutter mellom 6-12 år, og lurere dem til sex ved at de stikker hånden ned i bukselommen hans og beføler kjønnsorganet.

Bruker fantomtegning

- Dette er smakløst på vegne av dem som sliter. Dette kunne de har spart seg sier politioverbetjent Håvard Aksnes i Kripos til VG.

Lommemannen.
Foto: Teikning: Politiet

Politiet jakter fortsatt intens på seksualforbryteren som har herjet blant smågutter, og en fantomtegning av mannen har blitt offentliggjort. Basert på denne tegningen tilbyr nettsiden klær av samme type som overgriperen.

Nettsiden selger også en pappeske. Denne skal visstnok være så tung at " det er den perfekte unnskyldning for å be noen om hjelp til med å fiske bilnøklene ut av lommen din"

Trolig en spøk

"Lommemannen" har oppsøkt og forgrepet seg på barn flere steder i Østfold. Blant annet har han vært på ferde ved Quality hotel og badeleand i Sarpsborg,  Øråsen Mat i Rygge og på Rolvsøy i Fredrikstad.

Det første kjente tilfellet hvor han har vært på ferde er fra 1993 ved Sognsvann i Oslo. Politiet har sikret seg DNA fra seksualforbryteren som antagelig er i 40 årene, skriver VG.

Varene nettsiden tilbyr er antagelig bare en spøk og ikke for reelt salg, så Kripos har ikke grepet inn. Det er heller ikke kjent hvem som er opphavet til hjemmesiden.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Stjal brukte bilbatterier

    Tre rumenere er utvist fra landet etter å ha stjålet 2200 kilo med brukte bilbatterier fra Gatedalen gjenvinningsanlegg i Sarpsborg. Det skriver Sarpsborg Arbeiderblad. Rumenerne ble pågrepet i en svenskregistrert varebil ved Tollstasjonen på svensk side av grensa på torsdag.

  • Innbrudd i bilopphuggeri

    Det har vært innbrudd hos Skjeberg bilopphuggeri i løpet av natten, melder politiet. Tyvene har knust en rute. Politiet har vært på stedet og gjennomført åstedsundersøkelse.