NRK Meny
Normal

– Vi skal bare bli bedre og bedre

HK Halden gikk på sesongens første tap mot Byåsen søndag, men spillet gir grunn til optimisme for haldenserne.

Sofie Fynbo Larsen for HK Halden mot Byåsen

Sofie Fynbo Larsen i kamp mot forsvaret til Byåsen i Remmenhallen.

Foto: Mathias Lunde Kristoffersen / NRK

De fleste var enige om at HK Halden gjorde sesongens beste kamp da de gikk på et 23-26-tap for Byåsen søndag kveld. Omsider satt spillet allerede fra start, og de sterke trønderne fikk kamp til døra.

HKH-trener Morten Holmen var skuffet etter kampen, men hadde likevel mange ting å glede seg over.

Morten Holmen og Sofie Fynbo Larsen

Haldens trener Morten Holmen med instruksjoner til Sofie Fynbo Larsen.

Foto: Mathias Lunde Kristoffersen / NRK

– Jeg synes det er den beste kampen vi har gjort så langt, men jeg håper vi skal spille enda bedre iløpet av sesongen. Vi blir stadig mer tilvent vår måte å spille håndball på, så vi skal bare bli bedre og bedre fram mot jul og etter jul, tror Holmen.

Skal videre i cupen

Allerede på onsdag er det cupkamp mot Molde, laget som holdt haldenserne til uavgjort i Remmenhallen for to uker siden. Sofie Fynbo Larsen, som spilte en strålende førsteomgang, har klare ambisjoner.

Anette Helene Hansen for HK Halden mot Byåsen

Det var tidvis mye å juble for mot Byåsen for Anette Helene Hansen og haldenserne. Nå er de sterke i troen før cupkampen mot Molde.

Foto: Mathias Lunde Kristoffersen / NRK

– Der skal vi gå videre til neste runde, det er det ingen tvil om. Vi er klare for cupkampen, sier hun.

Danske Fynbo Larsen ble hentet inn kort tid før seriestart. Først de siste par kampene har hennes potensial begynt å vise seg.

– Det går bedre og bedre på trening, og nå viser det seg også i kamp. Det er veldig deilig. Det er snakk om marginer i håndball. Kommer jeg inn et halvt sekund for sent eller for tidlig, har det mye å si. Nå begynner det å sitte.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • – Kidnappet jente tilbake på Kypros

    Den fire år gamle jenta som i april ble bortført av faren sin på Kypros er gjenforent med moren, melder VG. Faren hevder at det var moren som kidnappet barnet fra ham i Norge i 2015, men Oslo tingrett har slått at far pliktet å levere datteren tilbake.

  • Mistet lappen etter sladding

    En 18 år gammel bilist er fratatt førerkortet etter at han sladdet på våt asfalt på Lisleby i Fredrikstad. Sladdingen førte til at mannen kjørte ut av veien. Han er også anmeldt for uaktsom kjøring, skriver politiet på Twitter.