NRK Meny
Normal

– Vi kan ikke utelukke at han er farlig

Politiet går ut med bilde av mannen som forsøkte å rane en buss i Fredrikstad, i håp om at publikum kan hjelpe med å finne ham.

Mannen som forsøkte å rane en buss i Fredrikstad.

Politiet velger å gå ut med bilde av mannen som forsøkte å rane en buss i Fredrikstad. Håpet er at publikum kan komme med tips i saken.

Foto: Politiet

– Med tanke på at han har forsøkt seg på å rane en buss, kan vi ikke utelukke at han er farlig. Men forsøket var klønete, noe som tyder på at han ikke har gjort noe slikt tidligere, forteller krimsjef ved Fredrikstad politistasjon, Rune Albertsen.

Hadde brun hettejakke

– Vi har etterforsket saken en stund uten avgjørende vitneopplysninger. Vi trenger hjelp fa publikum for å komme videre i saken.

Sent mandag kveld ble en buss forsøkt ranet på busstoppet ved Sulfatveien i Fredrikstad. Gjerningsmannen skal blant annet ha viftet en kniv mot bussjåføren.

Politiet håper noen kan ha sett mannen før eller etter ransforsøket. Bildet politiet har gått ut med er uklart, og det jobbes fortsatt med å finne et bedre bilde av mannen.

– Det er et bilde som ikke gir så mye, men han har på en brun hettejakke som vitner kanskje kan kjenne igjen. Ansiktet hans er tildekket med noe mørkt materiale, sier Albertsen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Telefontrøbbel for politiet

    Tekniske problemer gjør at politiet ikke er å treffe på fellesnummeret 02800 eller direkte til operasjonssentralen. – Vi jobber med å finne feilen, sier Fredrikstads politistasjonssjef John Prestbakken til f-b.no. Prestbakken ber folk om ikke å bruke nødnummeret 112 til andre henvendelser.

  • Rydder etter bilbrann

    Ingen personer ble skadet under bilbrannen på Torsnes, opplyser politiet. Brannen oppsto under kjøring. Den brente bilen hentes snart av bergingsfolk.