NRK Meny
Normal

– Vi kan ikke utelukke at han er farlig

Politiet går ut med bilde av mannen som forsøkte å rane en buss i Fredrikstad, i håp om at publikum kan hjelpe med å finne ham.

Mannen som forsøkte å rane en buss i Fredrikstad.

Politiet velger å gå ut med bilde av mannen som forsøkte å rane en buss i Fredrikstad. Håpet er at publikum kan komme med tips i saken.

Foto: Politiet

– Med tanke på at han har forsøkt seg på å rane en buss, kan vi ikke utelukke at han er farlig. Men forsøket var klønete, noe som tyder på at han ikke har gjort noe slikt tidligere, forteller krimsjef ved Fredrikstad politistasjon, Rune Albertsen.

Hadde brun hettejakke

– Vi har etterforsket saken en stund uten avgjørende vitneopplysninger. Vi trenger hjelp fa publikum for å komme videre i saken.

Sent mandag kveld ble en buss forsøkt ranet på busstoppet ved Sulfatveien i Fredrikstad. Gjerningsmannen skal blant annet ha viftet en kniv mot bussjåføren.

Politiet håper noen kan ha sett mannen før eller etter ransforsøket. Bildet politiet har gått ut med er uklart, og det jobbes fortsatt med å finne et bedre bilde av mannen.

– Det er et bilde som ikke gir så mye, men han har på en brun hettejakke som vitner kanskje kan kjenne igjen. Ansiktet hans er tildekket med noe mørkt materiale, sier Albertsen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ulykken er på Rolvsøyveien

    Frontkollisjonen på Rolvsøy har skjedd på Rolvsøyveien, melder politiet. To personer er lettere skadet. Tre biler er involvert i ulykken. Det er omkjøring om Dikeveien og lange køer i området.

  • Front mot front på Rolvsøy

    To personer er lettere skadet etter en front mot front ulykke i Dikeveien på Rolvsøy i Fredrikstad. Det er trafikale problemer på stedet, melder politiet.