NRK Meny
Normal

– Vi er favoritter

Det sier Sarpsborg 08-kaptein Ole Heieren Hansen til klubbens egne hjemmesider før søndagens kamp mot Viking.

Ole Heieren Hansen

Laster innhold, vennligst vent..

Sarpsborg 08 har hatt sin aller beste sesong i klubbens historie og er fulle av selvtillit før årets siste bortekamp.

–Viking er inne i en fryktelig tøff periode og vi er på vei oppover, så jeg synes vi er favoritter, sier Ole Heieren Hansen.

Sarpsborg 08 spilte uavgjort mot Stabæk i sin forrige kamp og mye må forbedres dersom de skal kunne slå Viking i kveld mener kapteinen.

–Vi fikk ikke til spillet vårt og taklet ikke været så godt. Jeg synes Stabæk taklet medvinden bedre enn oss, men sånn sett er det deilig å få med seg poeng også, sier Hansen.

Klar for Viking

Det er allerede klart at Sarpsborg-08s assistenttrener Ian Burchnall blir å se på Vikingbenken neste sesong. Det tror ikke Heieren Hansen at betyr så veldig mye søndag kveld.

–Han har nok lyst til å vinne kampen og sørge for at avstanden ned til Viking blir større. Da får han jobbe med å tette den luka neste sesong, avslutter kapteinen.

Ian Burchnall

Sarpsborg-08s assistenttrener skal jobbe for Viking neste sesong.

Foto: Siri Wichne Pedersen / NRK

For hovedpersonen selv blir det en kamp mot sin nye klubb og på sin nye hjemmebane. Det er noe han ikke tenker så mye på, om vi skal tro ham selv.

–Det er en vanlig kamp og jeg tenker ikke så mye på det. Jeg tenker kun på våre forberedelser og på hvordan vi skal slå dem. Og vi har gode muligheter, sier Burchnall.

Kampen kan du følge her fra klokken 18

Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Mange snur på E6

    Etter mange meldinger om biler som snur på E6, har en patrulje fra Politiet i Follo tatt førerkortet fra person som rygget på E6 i Ås.Det skriver Politiet på Twitter.

  • Navn på syvåring frigitt

    Det var den syv år gamle Abdirahman Abdiriza Abdullahi som ble funnet død i folkeparken i Askim natt til onsdag. Politiet friga navnet på syvåringen i ettermiddag i samråd med familien.