Politiet: – Drosjesjåfør drapstruet av passasjer

En mann i midten av 30-årene skal ha benyttet en spikerpistol for å true en drosjesjåfør i Sarpsborg.

Laster kart, vennligst vent...

Episoden skal ha skjedd ved sykehuskrysset i Sarpsborg sentrum.

Episoden skal ha skjedd ved sykehuskrysset i Sarpsborg sentrum rundt klokken 2 natt til tirsdag. Ifølge krimsjef Kai Andersen i Sarpsborg-politiet var det drosjesjåføren selv som varslet om truslene.

– Den siktede, en mann i 30-årene, ble da pågrepet umiddelbart etterpå. Han er siktet for alvorlige trusler, sier han til NRK.no.

– Ingen vitner

Politiet vil gjennomføre avhør av både drosjesjåføren og den siktede mannen i løpet av tirsdagen.

Mannen i 30-årene skal også ha hatt med seg en spikerpistol inn i drosja.

– Det er sagt at han har truet drosjesjåføren med denne, og så får etterforskningen bringe på det rene om det er korrekt.

– Siktede er en person som er godt kjent av politiet fra tidligere, og som får sin oppfølging fra helsevesenet. Det er naturlig for oss å også ta en kontakt dit, sier Andersen.

Ifølge krimsjefen har politiet foreløpig ingen opplysninger om at det har vært vitner til selve trusselsituasjonen.

– Trusselen har jo funnet sted inne i taxien, så det er vel heller tvilsomt om det er noen vitner til det, sier Andersen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Nominert til prestisjepriser

    Tre østfoldinger er blant de nominerte til Grammy-prisen i USA. Cashmere Cat, eller Magnus August Høiberg fra Halden, er nominert i kategorien Beste R&B-låt for Tory Lanez-låten «Luv». I tillegg er Askim-mannen Tor Erik Hermansen fra Stargate nominert i kategorien Beste låt til visuell media for Shakira-låten «Try Everything». Fred Ball fra Fredrikstad er nominert for produsent-rollen på Rihanna-albumet «Anti».

    Cashmere Cat
    Foto: David Leth Williams / NTB scanpix
Se nyhetene direkte klokken 18.45 og 20.55. Programleder er Lotte Olsen.