NRK Meny
Normal

– Skitten kampanje mot Nordlie

Daglig leder i trenerforeningen, Teddy Moen, mener FFK-spillerne driver en skitten kamp for å presse ut Tom Nordlie.

Tom Nordlie

Trenerforeningen ønsker å støtte Tom Nordlie. Daglig leder, Teddy Moen, mener spillerne driver med skittent spill for å presse ut FFK-treneren.

Foto: GISLE ODDSTAD / Scanpix

Det skriver Dagbladet i dag.

– Vi ser med bekymring på det som skjer nå og jeg synes ikke man kan forsvare den formen enkelte spillere i FFK velger, sier daglig leder i trenerforeningen, Teddy Moen til NRK.

Han tolker det hele som et forsøk på en bakvaskelseskampanje mot Tom Nordlie.

- Klubben må forsøke å rydde opp

– Det er meget uheldig for treneren og for klubben. Jeg forventer at klubbens styre tar dette på alvor og forsøker å rydde opp.

Teddy Moen har vært i dialog med Nordlie rundt denne saken og han ønsker i størst mulig grad støtte treneren.

– Det blir fort slik at alle er mot Tom Nordlie. Det er viktig å stå opp for ham og si at det er en trener i denne situasjonen som trenger oppfølgning.

Tom Nordlie har ikke besvart NRKs henvendelser

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • To anmeldt for promillekjøring

    En kvinne ble anmeldt for promillekjøring i Vestbygda i Onsøy i Fredrikstad lørdag kveld. Blåseprøven viste 1,2 i promille, og kvinnens førerkort ble dermed beslaglagt. Ved 3-tiden natt til søndag ble en mann i 40-årene tatt for promillekjøring på Kråkerøyveien i Fredrikstad. Det ble tatt blodprøve, og mannens førerkort ble tatt i beslag, opplyser politiet på Twitter.

  • Berusede menn fikk marsjordre

    Mange berusede menn oppførte seg så dårlig i Østfoldbyene natt til søndag at de ble bortvist fra sentrum av politiet. I Fredrikstad fikk sju menn beskjed om å fjerne seg fra sentrum, mens én ble bortvist fra et utested. I Halden ble to menn bortvist fra sentrum. Det samme gjaldt en mann i Moss. Også i Rakkestad fikk to berusede menn beskjed om å fjerne seg fra sentrum etter en krangel på et utested.