– Planlegg kjøringen nøye

Tour of Norways sikkerhetssjef Bjørn Erik Tuv har ett råd til bilistene i Østfold i dag.

Bjørn Erik Tuv
Foto: Aina Indreiten / NRK

– Trafikken vil bli stanset av politiet en halvtime før kortesjen kommer gjennom traséen. Da må man holde seg litt unna løypa, sier Tuv.

Les mer om veiene som stenges her:

Værtrøbbel i Mysen

Reparasjoner banner Mysen

Idrettskoordinator Anne Lena Mjøen, Jan Vidar Krugerud, og Audun Slettner reparerer målgangsbanneret etter nattens uvær.

Foto: Jan Henrik Ihlebæk / NRK

I natt kom uværet, og laget brant annet problemer for arrangørene i Mysen. Mastene som holdt opp et velkomstbanner over Rv. 22 ved Momarken knakk simpelthen. Men reparasjonene startet i morgentimene, og vil være ferdige i god tid.

- Vi har dimensjonert det så det skulle holde, men vindkastene i natt var nok ganske kraftige, sier Tore Karlsen, som er spurtansvarlig i Mysen.

- Vi støtter opp de eksisterende stolpene. Ingen skal legge merke til at det har skjedd noe her i natt.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kjørte ruset i 130 kilometer timen

    En 46 år gammel mann kjørte motorsykkel i amfetaminrus i 130 kilomter i timen. Kjøringen fant sted på E6 i Ski i midten av september. Fartsgrensen på stedet er 110. Fredrikstad tingrett har gitt 46 åringen en betinget dom på fengsel i 30 dager. Mannen må betale en bot på 10.000 kroner, og han mister førerkortet for en periode på 15 måneder.

  • – Rammer matproduksjonen vår

    – Regjeringas landbruksmelding vil få store konsekvenser for Østfold over tid og rammer matproduksjonen i distriktet kraftig, det mener leder i Østfold Bondelag, Martha Mjølnerød. Landsbruksmeldinga, som ble lagt fram i dag, legger rammer for framtida. Blant annet ønsker Regjeringa å fjerne målet for økologisk matproduksjon, de vil ha mer konkurranse, større gårdsenheter og kutte i melkekvotene. Landbruksmelding skal vedtas av Stortinget.