NRK Meny
Normal

Fotgjenger kritisk skadd etter påkjørsel

En person skal ha blitt påkjørt på riksvei 111 nord for Ise i Sarpsborg.

Laster kart, vennligst vent...

Både politi, ambulanse og brannvesen rykket ut ulykken på riksvei 111 nord for Ise. De fikk melding om ulykken like etter klokken sju fredag kveld.

Ifølge politiet er en person påkjørt.

– En fotgjenger er kritisk skadd, melder politiet.

En luftambulanse ble kalt ut og hentet den skadde. Det er foreløpig ikke kjent hvilket sykehus vedkommende er fløyet til.

– Vi har sendt ressurser fra Sarpsborg og Rakkestad til en ulykke ved Knatterudsletta, opplyser Alarmsentral Brann Øst. For flere opplysninger henviser de til politiet.

Ulykken førte til kø på stedet, men ifølge politiet er veien åpen igjen nå.

Laster Twitter-innhold

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kommunalsjef tapte rettssak

    Kommunalsjef Lars Gjemmestad i Rygge tapte rettssaken om å få beholde stillingen sin i den nye storkommunen i Moss, og må betale 57 tusen kroner i saksomkostninger. Gjemmestad mente at han hadde krav på å bli stående i stillingen som kommunalsjef for oppvekst og utdanning i Rygge kommune etter kommunesammenslåingen.

  • Halden planlegger utleie elbiler

    Halden kommune søker om støtter til å etablere en elbilpool.
    Kommunen ber om 3 millioner kroner fra en pott Miljødirektoratet har satt av til klimatiltak. Planen er at 35 innleide elbiler skal erstatte ansattes bruk av privatbil på jobben. Etter klokka etter kl. 16 og i helgene skal de leies ut til innbyggerne, forteller Martin vik leder for kommunikasjon og service i Halden kommune