NRK Meny
Normal

– Mann skadd i ansiktet etter uprovosert vold

Politiet måtte ta seg av flere voldsepisoder i østfold-byene i natt. I Moss fikk en mann ansiktsskader etter at han skal ha vært utsatt for uprovosert vold.

Kart over Moss

Tre personer er pågrepet etter vold i Moss natt til søndag.

Foto: Kart

Natt til søndag fikk politiet melding om at en mann var utsatt for uprovosert vold i Kirkeparken i Moss. Mannen skal ha fått skader i ansiktet.

Tre menn er pågrepet av politiet, mistenkt for volden.

Også i Mysen skal en mann i 30-årene ha blitt slått ned utenfor et utested. Mannen fikk skader i ansiktet og munnen, og ble kjørt til legevakten. Politiet har opprettet sak.

En kvinne er pågrepet i Fredrikstad etter at hun skal ha tatt seg inn gjennom et vindu i et hus i Gamlebyen. Før dette hadde hun bitt en mann i ansiktet på et utested i sentrum, forteller politiet.

På Greåker skal en mann ha kastet en sykkel på en vakt på et utested. Politiet hentet mannen og han blir anmeldt.

I tillegg er en rekke personer anmeldt for ordensforstyrrelser og mange har blitt bortvist fra sentrum av politiet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kan ha funnet farlig gods på strand

    Svensk kystvakt og redningstjeneste undersøker nå en pose som har drevet i land på Jutholmen vest for Koster. Ifølge Strømstad Tidning inneholder posen en ukjent, tyktflytende væske, og redningstjenesten mistenker at det kan være snakk om et skadelig stoff.

  • UP tok fire på Grålum

    Fire førere fikk forenklede forelegg i en UP-kontroll på Grålum i formiddag. Høyeste fart i 50-sonen var 61 km/t, opplyser Utrykningspolitiet.