NRK Meny
Normal

– Kvinne overfalt og banket opp

Politiet etterforsker nå en alvorlig voldsepisode og etterlyser vitner.

Laster kart, vennligst vent...

VITNER: Politiet etterlyser vitner på Kurland i Sarpsborg etter at en kvinne har fortalt at hun ble overfalt.

Helt uten forvarsel skal en kvinne i 30-årene ha blitt banket opp og overfalt av en mann, ifølge hennes egen forklaring, skriver sa.no.

– Dette er en alvorlig og grov voldssak, sier Terje Bøe, leder for operativt etterforskningsavsnitt hos politiet i Sarspborg.

Etterlyser par

Politiet etterforsker nå saken som skjedde på Kurland ved 18.30-tiden mandag kveld.

– Vi etterforsker dette som en legemsbeskadigelse, hvilket innebærer at det er en alvorlig voldssak. Kvinnen ble påført flere skader som følge av volden hun ble utsatt for, sier leder for i Sarpsborg-politiet, Terje Bøe, til samme kilde.

Ifølge Bøe er en mann arrestert, men han nekter å ha noe med saken å gjøre. Derfor vil politiet nå komme i kontakt med vitner.

– Kvinnen har forklart at det hun oppfattet som et par i 30-40-årene kom henne til unnsetning ved at de gjorde anskrik mot gjerningsmannen, noe som førte til at volden opphørte.

Kvinnen vet ikke hvem disse to personene er, så derfor er politiet svært interessert i komme i kontakt med dem.

– Det kan også være andre personer som var i dette området på det aktuelle tidsrommet. Vi oppfordrer alle som kan ha sett noe i forbindelse med saken om å ta kontakt med politiet, sier Terje Bøe til sa.no.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Flere vil studere i Østfold

    Tall fra Samordna opptak viser at det til sammen er 12.272 søkere til de 1699 studieplassene ved Høgskolen i Østfold. Det er drøyt 9,5 prosent flere søkere enn i fjor.

    Høgskolen i Østfold, Halden
    Foto: Rainer Prang / NRK
  • Tatt i 114 km/t i 80-sone

    Politiet har hatt trafikkontroll med fokus på hastighet i Eidsberg i dag. På fem timer skrev de ut 21 forenklede forelegg. Høyeste målte hastighet var 114 km/t i en 80-sone.