NRK Meny
Normal

– Kunne heller stått på ski

Det ble en kald og målløs affære da Moss FK møtte Kvik Halden i helgen.

Agim Shabani, Moss FK

Den tidligere FFK-midtstopperen, Agim Shabani, fikk skryt etter kampen.

Foto: Joakim Bekkåsen / NRK

Moss fotballklubb møtte Kvik Halden i treningskamp på Melløs, lørdag formiddag.

Det ble en kald og målløs affære i Moss, men den tidligere FFK-midtstopperen, Agim Shabani, fikk skryt etter kampen.

– Jeg er veldig fornøyd med min prestasjon, og føler allerede at jeg er en del av laget. Nå starter vi på noe positivt sammen. Jeg lengter ikke tilbake til FFK, det er Moss som er i mitt hjerte nå, smiler han.

LES OGSÅ:

Tøft spill

23-åringen var uten tvil kampens råtass. Etter flere advarsler måtte til slutt dommeren ta opp det gule kortet, og det hadde Shabani forståelse for.

– Jeg var litt røff i dag, og dommeren var litt snill mot meg. Men jeg skled på flere av dem, så det var ikke alltid meningen å takle så hardt, smiler midtstopperen etter kampslutt.

Han forteller også at spillerne på laget er veldig unge, og at det derfor er viktig at noen tar tak.

– Vi kommer til å slite om ingen på laget står opp. Dette er fotball, og det skal være litt tøft. Vi har en snittalder på 22 år, og derfor er det viktig at vi står opp som et lag. Det er heller ikke bare jeg som er aggressiv på det laget her, gliser tøffingen.

LES OGSÅ:

– Vi trenger han

MFK-trener, Tor Thodesen, syntes heller at lagene kunne stått på ski, ettersom kampen mistet så mye verdi på grunn av det kraftige snøværet.

Allikevel mente han at Agim sin prestasjon var imponerende.

– Det er klart at han må tenke på hvor mange frispark han lager, for han har en tøff spillerstil. Men han viser at han har brystkasse, og dette er uten tvil en spiller vi trenger i forsvaret, avslutter han.

LES: Ringberg signert for Kvik Halden

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • To anmeldt for promillekjøring

    En kvinne ble anmeldt for promillekjøring i Vestbygda i Onsøy i Fredrikstad lørdag kveld. Blåseprøven viste 1,2 i promille, og kvinnens førerkort ble dermed beslaglagt. Ved 3-tiden natt til søndag ble en mann i 40-årene tatt for promillekjøring på Kråkerøyveien i Fredrikstad. Det ble tatt blodprøve, og mannens førerkort ble tatt i beslag, opplyser politiet på Twitter.

  • Berusede menn fikk marsjordre

    Mange berusede menn oppførte seg så dårlig i Østfoldbyene natt til søndag at de ble bortvist fra sentrum av politiet. I Fredrikstad fikk sju menn beskjed om å fjerne seg fra sentrum, mens én ble bortvist fra et utested. I Halden ble to menn bortvist fra sentrum. Det samme gjaldt en mann i Moss. Også i Rakkestad fikk to berusede menn beskjed om å fjerne seg fra sentrum etter en krangel på et utested.