NRK Meny
Normal

– Interesse for flere 08-spillere

Øyvind Hoås er en av spillerne som kan forsvinne fra Sarpsborg 08 når overgangsvinduet åpner mandag.

Hoås etter Start-kampen

Øyvind Hoås kan være på vei til Hønefoss.

Foto: Christian Nygaard-Monsen / NRK

– Det jeg kan si er at det har vært og er interesse for flere av spillerne i troppen vår. Vi har avslått tre konkrete bud på én spiller, men utover det så er det ikke flere konkrete bud som har kommet inn, sier sportssjef Thomas Berntsen i Sarpsborg 08 til NRK.

Hoås til Hønefoss?

Thomas Berntsen

Sportssjef Thomas Berntsen i Sarpsborg 08.

Foto: Odd Skjerdal/NRK

Ett av overgangsryktene som går i Sarpsborg om dagen er et salg av Øyvind Hoås til Hønefoss. Sportssjefen kan ikke si om det er hold i dette.

– Vi har ikke mottatt noen bud fra Hønefoss. Det var veldig kraftige rykter om det når jeg kom på stadion i dag (søndag, journ.anm.), og det ser jo ut som Hønefoss kanskje trenger noen forsterkninger. De ligger jo der nede sammen med oss, så vi får de om de kommer på banen.

Øyvind Hoås selv sier til Radio Prime at det er klubber som har vært i kontakt med ham, men han vil ikke si hvilke.

– Stort potensial i den nåværende troppen

Sarpsborg 08 har tapt de tre siste kampene og er nå bare to poeng fra nedrykksplass. Selv om spillere kan forsvinne, er det ikke sikkert at klubben vil hente inn nye fjes for å styrke stallen.

– Det er en kost/nytte-analyse i forhold til det. Vi har veldig respekt for de spillerne vi har, og mener at vi har et stort potensial i den nåværende troppen. Det er ikke sånn at det alltid er så mye grønnere på den andre siden, sier Berntsen.

Det er allerede klart at den nigerianske angrepsspilleren Aaron Samuel (19) kommer til Sarpsborg 08 fra Vålerenga. Økonomien har mye å si for hvor aktive klubben vil være i dette overgangsvinduet.

– Vi er en klubb med veldig trange kår. Vi har en sunn, men liten økonomi, så det er ikke sikkert at det kommer noen nye spillere inn her. Det får vi vente og se.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Ser alvorlig på pengegave

  Fylkesleder i Østfold Fremskrittsparti, Leif Eriksen, sier han ser alvorlig på at den tidligere styret i Råde Frp ga bort 50.000 kroner fra partikassa, før alle i styret meldte seg ut av partiet. Før helgen sa jusprofessor Geir Woxholth at dette var straffbart.
  Partiet jobber med saken og skal diskutere i fylkesstyret hva som skjer videre, sier Eriksen.

  Leder i Østfold Frp Leif Eriksen
  Foto: NRK
 • Mange til Sykehuset Østfold

  Sykehuset Østfold har i helgen hatt stor pågang av pasienter. Bare på akuttmottaket kom det over 90 pasienter på lørdag og 95 pasienter søndag. Noe som er langt over vanlig pågang i helgene som er rundt 70 pasienter om dagen.