NRK Meny
Normal

– Interesse for flere 08-spillere

Øyvind Hoås er en av spillerne som kan forsvinne fra Sarpsborg 08 når overgangsvinduet åpner mandag.

Hoås etter Start-kampen

Øyvind Hoås kan være på vei til Hønefoss.

Foto: Christian Nygaard-Monsen / NRK

– Det jeg kan si er at det har vært og er interesse for flere av spillerne i troppen vår. Vi har avslått tre konkrete bud på én spiller, men utover det så er det ikke flere konkrete bud som har kommet inn, sier sportssjef Thomas Berntsen i Sarpsborg 08 til NRK.

Hoås til Hønefoss?

Thomas Berntsen

Sportssjef Thomas Berntsen i Sarpsborg 08.

Foto: Odd Skjerdal/NRK

Ett av overgangsryktene som går i Sarpsborg om dagen er et salg av Øyvind Hoås til Hønefoss. Sportssjefen kan ikke si om det er hold i dette.

– Vi har ikke mottatt noen bud fra Hønefoss. Det var veldig kraftige rykter om det når jeg kom på stadion i dag (søndag, journ.anm.), og det ser jo ut som Hønefoss kanskje trenger noen forsterkninger. De ligger jo der nede sammen med oss, så vi får de om de kommer på banen.

Øyvind Hoås selv sier til Radio Prime at det er klubber som har vært i kontakt med ham, men han vil ikke si hvilke.

– Stort potensial i den nåværende troppen

Sarpsborg 08 har tapt de tre siste kampene og er nå bare to poeng fra nedrykksplass. Selv om spillere kan forsvinne, er det ikke sikkert at klubben vil hente inn nye fjes for å styrke stallen.

– Det er en kost/nytte-analyse i forhold til det. Vi har veldig respekt for de spillerne vi har, og mener at vi har et stort potensial i den nåværende troppen. Det er ikke sånn at det alltid er så mye grønnere på den andre siden, sier Berntsen.

Det er allerede klart at den nigerianske angrepsspilleren Aaron Samuel (19) kommer til Sarpsborg 08 fra Vålerenga. Økonomien har mye å si for hvor aktive klubben vil være i dette overgangsvinduet.

– Vi er en klubb med veldig trange kår. Vi har en sunn, men liten økonomi, så det er ikke sikkert at det kommer noen nye spillere inn her. Det får vi vente og se.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Klager på nei til felling av ulv

    Østfold Bondelag klager til Miljødirektoratet på fylkesmannens nei til skadefelling av en ulv. I klagen trekker de fram at 11 sauer ble tatt på innmarksbeite i Halden i jul og tidlig i august kom en ulv seg innenfor rovviltgjerder i Rakkestad og tok en sau. Fylkesleder i Østfold bondelag, Svend Arild Uvaag mener ulven må felles for å forebygge at flere husdyr blir tatt

    Ulv tok sau i Halden
    Foto: Lotte Olsen/NRK