NRK Meny

– Ikke bad i Tunevannet

Helsemyndighetene i Sarpsborg ber folk unngå å bade i Tunevannet, etter at større mengder blågrønnalger igjen har dukket opp i det populære badevannet. Kommunen skriver på sin nettside at sikten gradvis er blitt dårligere de siste dagene, og at det nå altså er så mye alger at de fraråder bading.

Fraråder bading i Tunevannet
Foto: Christian Nygaard-Monsen/NRK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Risikerer 25 års fengsel

    Østfold-kvinnen som onsdag ble fengslet for å ha forsøkt å smugle 3,7 kilo heroin ut av Uganda, kan få 10 til 25 års fengsel dersom hun blir dømt. Det melder Aftenposten. Den norske ambassaden i Uganda har kommet i kontakt med kvinnen, og kvinnen har fått tildelt en advokat. Politiet har analysert stoffet de fant i kofferten til kvinnen, og har konkludert med at det er snakk om heroin.

  • Tør ikke love støtte

    Høyres idretts-politiske tallsmann Tage Pettersen tør ikke å love statlig støtte til orienterings-VM i Østfold 2019. Alle ordførerne i Østfold har gått sammen for å be om en avklaring rundt søknadene om penger til arrangementet. Pettersen jobber selv for at O-VM skal få støtte, men vil ikke si noe om sjansen for at det blir pengestøtte.

    Tage Pettersen, stortingsmann for Høyre
    Foto: Shemsi Bunjaku / NRK