NRK Meny
Normal

– Har ikke skjedd noe straffbart

Politiet avslutter etterforskningen i forbindelse med at en mann ble funnet død på Mysen tirsdag kveld.

Mistenkelig dødsfall på Mysen

En 50 år gammel mann ble tirsdag kveld funnet død i en leilighet på Mysen.

Foto: Glenn Thomas Nilsen

En 50 år gammel mann ble funnet død i en leilighet på Mysen i Eidsberg kommune i Østfold tirsdag kveld. Politiet utelukket ikke at mannen var drept.

Etter å ha mottatt den foreløpige obduksjonsrapporten avslutter de etterforskningen.

Rune Isaksen, Indre Østfold politistasjon

Politioverbetjent Rune Isaksen.

Foto: Odd Skjerdal

– Obduksjonsrapporten viser at det ikke ligger noe straffbart bak dødsfallet. Sammen med resultatet av de tekniske undersøkelsene og den taktiske etterforskningen gjør det at vi avslutter etterforskningen, sier politioverbetjent Rune Isaksen til NRK.no.

– Hva vet dere om omstendighetene rundt dødsfallet?

– Vi har fått en oversikt, men det er ikke noe vi ønsker å gå ut med, svarer Isaksen.

Politiets kriminalteknikere jobbet ved leiligheten natt til onsdag, og det har også blitt gjennomført flere vitneavhør.

Det var omstendigheter på funnstedet som gjorde at politiet satte i gang teknisk og taktisk etterforskning for å avklare om det hadde skjedd noe straffbart.

– Det var ingen vitner til selve dødsfallet. Da er det normalt at politiet undersøker dette for å bringe klarhet i det, sa Isaksen før politiet mottok den foreløpige obduksjonsrapporten.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kronerulling for tunnelutredning

    I Moss er det startet kronerulling for å få utredet langtunnel som et alternativ til det vedtattet dobbeltspor langs havna. Siden onsdag er det samlet inn drøyt 100 000 kroner. Bedre byutvikling Moss trenger 200 000 kroner til en utredning fra Norsk Bane. Målet er at den skal være klar før budsjettbehandlingen i Stortinget, sier Jonathan Parker som er en av initiativtakerne til kronerullingen

  • Utsatte omstridt bygge-sak

    Planutvalget i Fredrikstad utsatte i går avgjørelsen om den omstridte utbyggen av den verneverdige Pay-villaen på Cicignon i Fredrikstad, skriver Fredriksstad Blad. Saken ble utsatt fordi Høyres representant ønsket befaring. Byantikvaren og fylkeskonservaotren er uenige om det strider mot nasjonale kulturminneinteresser å tillate å bygge om herskapshuset til leiligheter og oppføre et tilbygg.