NRK Meny
Normal

– Vi hadde kjent henne igjen om hun hadde vært innom oss

Politiet synes det er merkelig at ingen har sett den savnede sarpsborgkvinnen etter at hun forsvant fra hjemmet sitt. På restauranten like ved synes de ansatte at saken er vemmelig.

Rich bar

Politiet synes det er rart at ingen har sett den savnede kvinnen. Ved restauranten rett i nærheten sier de ansatte at de hadde kjent henne igjen om hun hadde vært der.

Foto: Espen Torgersen / NRK

– Vi vet jo hvem hun er, og hadde hun vært innom oss så hadde vi selvfølgelig kjent henne igjen, sier en av dem som jobbet på Rich bar lørdag.

Hun ønsker å være anonym, men forteller at det i helgene er veldig stor trafikk hos dem og på lørdag hadde de mange kunder.

– Vi forklarte oss for politiet i går, men vi hadde ikke sett henne, sier den ansatte.

– Det er vemmelig når noen forsvinner. Nå tenker vi bare på familien som må gå rundt i uvitenhet og jeg håper hun dukker opp igjen.

Rundspørring Lynn Andersen

Politiet har gått fra hus til hus for å få informasjon om den savnede kvinnen.

Foto: Espen Torgersen / NRK

Politiet har i dag gjennomført dør til døraksjon på hele området hvor savnede Lynn Utigård Andersen bor.

Den 44-år gamle kvinnen ble sist sett av familien i hjemmet deres i 14.30 tiden på lørdag.

Etter at politiet offentliggjorde navn og bilde mandag ettermiddag har politiet fått flere tips, men ingen som bringer politiet i noen konkret retning.

Personer som kan ha relevante opplysninger kan ta kontakt med politiet på telefonnummer 474 58 568

Krimteknikere fra politiet skal nå undersøke hjemmet til den savnede kvinnen for å avdekke om det kan ha skjedd noe kriminelt med henne.

Det er fortsatt ingen spor etter den 44 år gamle Lynn Utigård Andersen fra Sarpsborg som har vært savnet siden lørdag. Letingen er avsluttet for i kveld og i morgen tidlig tas beslutningen om søkeområdet skal utvides. Politiet er forundret over at ingen har sett noe til kvinnen etter at hun forsvant.

Politiet er forundret over at ingen har sett noe til kvinnen etter at hun forsvant.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Maks 5 knop i Sarpsborg

    Sarpsborg kommune har innført en forskrift som begrenser farten nær holmer, skjær og land. På en avstand fra 150 meter er maksimalt tillatt hastighet 5 knop.

  • Lager kjølebokser til hjemlevering

    Kjølebokser til hjemlevering av mat testes nå ut hos 100 husstander i Moss. Gründere er i ferd med å etablere produksjon i Moss, målet er tilby markedet for hjemlevering av mat en løsning hvor varer kan leveres uten at folk er hjemme, skriver Dagens Næringsliv.