– Dette blir bare bedre og bedre

Har Thomas Warren Eriksen og Jostein Ekaas distriktets beste jobb?

Skjærgårdstjenesten

Thomas Warren Eriksen og Jostein Ekaas.

Foto: Jan Henrik Ihlebæk / NRK

Tidlig mandag morgen setter Skjærgårstjenesten kurs mot holmer og øyer i Fredrikstad-skjærgården. Bak roret sitter Thomas Warren Eriksen og styrer skuta trygt.

Han var en av 60 søkere til stillingen som ble lyst ut tidligere i år.

– Det har vært helt upåklagelig. Dette blir bare bedre og Nå nærmer det seg slutten på den hissige båtsesongen, og nå får vi tid til litt mer vedlikehold og diverse, forteller han.

  • LYD: På tur med Skjærgårdstjenesten

Mye søppel

Gutta i Skjærgårdstjenesten sørger for at det er ryddig i strandsonen og det har blitt mye søppelplukking i år.

– Det er mye søppel i strandsona. På våren har vi de store strandrydningsdagene. og vi rydder det vi rekker og klarer. Blant annet hadde velforeningen på Hankø dugnad og ryddet i flere bukter sør på øya. Vi var der og hentet opp mot to tonn med plast, garn, kasser og annet som flyter i land, sier Eriksen.


SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Mulig kompensasjon for ekstraarbeid

    Bør allerede betalte politikere få ekstra lønn for å planlegge den nye storkommunen i Indre Østfold? Det skal politikerne i Hobøl og Askim ta stilling til denne uka, skriver Smaalenenes Avis. Forslaget er at alle som møter i interim-nemnda skal få tre tusen kroner for hvert møte. Askim-ordfører Thor Hals sier til avisa at tanken er at de involverte skal få litt kompensasjon for et betydelig ekstraarbeid.