NRK Meny
Normal

Festen tok slutt da champagneglasset ble sittende fast i foten til Christoffer

For Christoffer Iversen tok russefeiringen slutt før den kom i gang. På vei til treff i Stavanger tråkket han på et champagneglass som stakk han langt inn i foten.

Russ med glass i foten

Det blir ikke noe russetreff på Christoffer Iversen. Han sitter på sykehuset i Arendal med bandasjert fot etter å ha tråkket på et knust champagneglass som gikk langt inn i foten hans.

Foto: Privat

Halvveis på vei til treff i Stavanger ble russebussen «Sherwood 2014» fra Moss stoppet i kontroll av Statens vegvesen torsdag kveld. Da var det også stopp for et av medlemmene på bussen.

– Bussen ble godkjent, så da ble vi veldig happy og løp inn i bussen. Men ikke alle kom inn igjen så vi gikk ut og så at en av guttene på bussen satt på bakken med et glass i foten, forteller bussjef, Jacob Mollatt.

– Det så ikke bra ut

Glasset

Dette glasset sto inn i foten til Christoffer Iversen.

Foto: Privat

For på bakken hadde noen mistet et champagneglass, hvor stetten gikk rett gjennom skoen til Christoffer Iversen.

– Jeg var rundt fem meter fra bussen da jeg tråkket på glasset. Det så ikke bra ut. Den gikk gjennom skoen og langt inn i foten forteller Iversen til NRK.no

Det var Moss Avis som først skrev om den uheldig russen. De andre guttene på bussen fikk seg også et støkk da de så hva som hadde skjedd.

– Glasset sto rett ut av skoen hans. Det var en som forsøkte å ta den ut, men vi skjønte at det ikke var så lurt, sier bussjef Jacob Mollatt.

Han legger vekt på at alle på bussen var edru da uhellet skjedde.

– Sjokk

Champagneglass i foten

På røntgenbildet kan man se hvordan stetten på glasset sitter langt inn i foten.

Foto: Privat

Politi som var på stedet fikk ringt etter ambulanse som hentet Iversen og kjørte han til sykehuset i Arendal.

– Den første halvtimen kjente jeg ikke så mye fordi jeg hadde sjokk. Det var først etterpå jeg merket hvor vondt det var, forteller han.

På sykehuset fikk den uheldige russen smertestillende og glasset ble til slutt fjernet fra foten.

Nå må han kjøre hjem med en bandasjert fot sammen med foreldrene, mens resten av guttegjengen fortsetter russefeiringen i Stavanger.

– Det er kjipt at han ikke får være med og alle skulle ønske at han kunne vært her, sier kameraten Jacob Mollatt.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Venter på bergingsbil

    Vegtrafikksentralen øst melder at det er ventetid for bergingsbil som kan få bort et vogntog som stenger for Oslofjordtunnelen i retning Drøbak. Det er uvisst hvor lenge tunnelen blir stengt.

  • Oslofjordtunnelen stengt mot Drøbak

    Oslofjordtunnelen i Akerhus og Buskerud er stengt i retning mot Drøbak. Det pågår berging av en vogntog i tunnelen, melder Vegtrafikksentralen øst.