NRK Meny
Normal

– En målrettet aksjon for å rive ned Haldens omdømme

Gruppelederen i Halden Ap, Svein Olaussen, hevder det pågår en kampanje for å fjerne enkelte politikere.

Svein Olaussen, Ap Halden
Foto: Kjetil A. Berg

Olaussen går ut i Halden Arbeiderblad og forteller sin historie.

– Etter det jeg kjenner til er dette noe som skjer utenfor det politiske miljø i Halden. Det er ikke mennesker som er politiske aktive. Derimot er det krefter som blant annet har sterke økonomiske interesser, sier han til avisen.

LES OGSÅ:

Kritisk søkelys på Halden kommune

Blant annet Kommunal Rapport og NRK Østfold har satt et kritisk søkelys på den politiske situasjonen i Halden over tid.

I dagens utgave av Kommunal Rapport står flere personer frem og forteller om et vanskelig arbeidsmiljø i Halden kommune - som oppsto etter at de utfordret makthaverne.

Olaussen avviser alle anklager om hersketeknikker, utskjelling og trusler overfor politiske motstandere og han ser ikke behov for å be noen om unnskyldning for noe.

– Hva skulle det være? Jeg har ikke sagt et vondt ord til noen eller snakket nedsettende om noen, sier han til Kommunal Rapport.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Etterlyser SMS-varsling

  Beboere nær industriområdet på Øra i Fredrikstad etterlyser varsling på sms ved alvorlige hendelser. For en drøy uke siden var det brann ved Østfold gjenvinnning. Politiet oppfordret folk til å holde vinduer igjen. Det fikk ikke alle med seg.

  Brann øra, Østfold gjenvinning
  Foto: Sebastian Nordli
 • Skjeggkre ga prisavslag

  Et par får 408 000 kroner i prisavslag fordi det var skjeggkre i en bolig de kjøpte på Kråkerøy i Fredrikstad for 6,8 millioner kroner. I dommen fra Fredrikstad tingrett går det fram at skjeggkre gjør minimale materielle skader, men vil være sjenerende og ubehagelig for beboerne.

  Skjeggkre i limfelle
  Foto: Sindre Reinholt