NRK Meny
Normal

9. og 10. på brødrene Solberg

Andre dag av det spanske VM-rallyet er i gang. Solbergbrødrene ligger på sjetteplass og tiendeplass i sammedraget, etter at andre fartsprøve har startet.

Petter Solberg Rally catalonia dag 2
Foto: MANU FERNANDEZ / AP

Foreløpig holder Petter Solberg 7. plass på SS 8, mens Henning kjørte inn til en 10. plass så langt. Tidligere i dag kjørte Petter og Henning inn til henholdsvis foreløpige 9. og 10. plasser på SS 7, dagens første fartsetappe.

Grönholm i tet igjen

Finske Marcus Grönholm leder sammenlagt både i Spania og i VM-sammendraget. Petter Solberg ligger foreløpig på sjetteplass i sammendraget i Rally Catalonia. Henning Solberg har 10. plass i sammendraget i det spanske rallyet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • To anmeldt for promillekjøring

    En kvinne ble anmeldt for promillekjøring i Vestbygda i Onsøy i Fredrikstad lørdag kveld. Blåseprøven viste 1,2 i promille, og kvinnens førerkort ble dermed beslaglagt. Ved 3-tiden natt til søndag ble en mann i 40-årene tatt for promillekjøring på Kråkerøyveien i Fredrikstad. Det ble tatt blodprøve, og mannens førerkort ble tatt i beslag, opplyser politiet på Twitter.

  • Berusede menn fikk marsjordre

    Mange berusede menn oppførte seg så dårlig i Østfoldbyene natt til søndag at de ble bortvist fra sentrum av politiet. I Fredrikstad fikk sju menn beskjed om å fjerne seg fra sentrum, mens én ble bortvist fra et utested. I Halden ble to menn bortvist fra sentrum. Det samme gjaldt en mann i Moss. Også i Rakkestad fikk to berusede menn beskjed om å fjerne seg fra sentrum etter en krangel på et utested.