NRK Meny
Normal

9. og 10. på brødrene Solberg

Andre dag av det spanske VM-rallyet er i gang. Solbergbrødrene ligger på sjetteplass og tiendeplass i sammedraget, etter at andre fartsprøve har startet.

Petter Solberg Rally catalonia dag 2
Foto: MANU FERNANDEZ / AP

Foreløpig holder Petter Solberg 7. plass på SS 8, mens Henning kjørte inn til en 10. plass så langt. Tidligere i dag kjørte Petter og Henning inn til henholdsvis foreløpige 9. og 10. plasser på SS 7, dagens første fartsetappe.

Grönholm i tet igjen

Finske Marcus Grönholm leder sammenlagt både i Spania og i VM-sammendraget. Petter Solberg ligger foreløpig på sjetteplass i sammendraget i Rally Catalonia. Henning Solberg har 10. plass i sammendraget i det spanske rallyet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Utforkjøring i Fredrikstad

    En bil har kjørt utfor veien i Veumveien i Fredrikstad. Ifølge politiet var det én mann i bilen. Han klager over smerter, men politiet vet ikke hvor alvorlig skadd han er.

  • Etterlyser støtte til O-VM

    Arrangørene av VM i orientering i Østfold 2019 er fortvilet over at de så langt ikke har fått løfte om økonomiske støttet fra regjeringen. Ordførerne i Østfold går sammen om å etterlyse støtte, sier ordfører i Rakkestad, Ellen Solbrække.

    Ellen Solbrække, ordfører i Rakkestad
    Foto: Bjørn Ruud