9. og 10. på brødrene Solberg

Andre dag av det spanske VM-rallyet er i gang. Solbergbrødrene ligger på sjetteplass og tiendeplass i sammedraget, etter at andre fartsprøve har startet.

Petter Solberg Rally catalonia dag 2
Foto: MANU FERNANDEZ / AP

Foreløpig holder Petter Solberg 7. plass på SS 8, mens Henning kjørte inn til en 10. plass så langt. Tidligere i dag kjørte Petter og Henning inn til henholdsvis foreløpige 9. og 10. plasser på SS 7, dagens første fartsetappe.

Grönholm i tet igjen

Finske Marcus Grönholm leder sammenlagt både i Spania og i VM-sammendraget. Petter Solberg ligger foreløpig på sjetteplass i sammendraget i Rally Catalonia. Henning Solberg har 10. plass i sammendraget i det spanske rallyet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Styrker samarbeid med asylmottakene

    Politiet skal nå styrke samarbeidet med asylmottakene. Det er et av tiltakene i regjeringens handlingsplan mot radikalisering og voldelig ekstremisme. Radikaliseringskoordinator i Øst politiditrikt, Astrid Grythe, forteller at de blant annet ønsker å komme i dialog med enslige mindreårige asylsøkere. Politiet har per i dag ikke kjennskap til at det foregår radikalisering av asylsøkere ved de mottakene som fremdeles er i drift i Østfold.