NRK Meny

8.000 i bot etter E6-drama

Føreren av vogntoget som skjøv en personbil 1,5 kilometer på E6 søndag kveld, har vedtatt en bot på 8.000 kroner. I bilen satt det en kvinne og et to år gammelt barn. De slapp fra det uten skader, men kvinnen skal ha vært svært oppskaket etter hendelsen, ifølge Sarpsborg Arbeiderblad.

– Sjåføren har erkjent at han ikke så bilen i dødsonen i forbindelse med at han skiftet felt, og dermed ikke overholdt vikeplikten, sier krimsjef Kai Andersen i Sarpsborg-politiet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Barnehagene gikk 12 mill i minus

    Barnehageetaten i Fredrikstad hadde i fjor et underskudd på 11,9 millioner kroner. Det melder Fredriksstad Blad. Avisen skriver at underskuddet kunne vært enda større, men etaten fikk tilført 5,4 millioner kroner fra andre virksomheter i seksjonen.

  • Østfoldinger klare for EM-kvalik

    Isabell Herlovsen fra Fredrikstad og Ina Gausdal fra Sarpsborg er blant de 19 spillerne som landslagssjef Martin Sjøgren har tatt ut til den viktige EM-kvalifiseringskampen mot Nord-Irland 10. april. – Isabell kommer inn igjen etter å ha vært ute sist. Det er viktig for oss, sier landslagssjefen til fotball.no.

    isabell
    Foto: Yasmin Sunde Hoel