NRK Meny
Normal

70-åring stakk fra tollerne

Først nektet den godt over 70 år gamle vestfoldingen å stanse ved Svinesund tollstasjon. Så ble han oppdaget av politiet på E6.

Men tollvegringen var ikke over for den eldre mannen, så han kjørte av gårde mot og gjennom Sarpsborg, med politiet rett etter, med sirener og blålys, ifølge politidistriktets logg.

LES OGSÅ:

Sendt til legesjekk

På E6 ved Solli var jakten over. Nå har Tollvesenet tatt over bilen, og sjekker den.

Mannen ble sendt av politiet til legesjekk i Fredrikstad, siden de vurderte at hans fysiske helsetilstand var dårlig.

Men først be førerkortet hans beslaglagt.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Døde etter arbeidsulykke

    En 33 år gammel mann fra Moss døde på sykehus etter en arbeidsulykke ved bedriften Contiga i Moss i går, skriver Moss Avis. Bedriften produserer betongelementer og mannen kom i klem mellom to maskindeler ved en støpemaskin. Politiet etterforsker ulykken og Arbeidstilsynet skal i løpet av dagen gjennomføre et tilsyn ved bedriften, ifølge avisa.

  • Ber om å slippe ut av fengsel

    25-åringen fra Østfold som drepte kjæresten Alexandra på en hytte på Flå i fjor, ber om å få slippe ut av varetekt mens han venter på at ankesaken skal komme opp i retten. Det skriver Dagbladet. Mannen ble dømt til 13 og et halvt år i fengsel i mars, men anket dommen. Ankesaken skal opp i november, og han har bedt om å få bo hos besteforeldrene sine frem til saken skal opp igjen.