NRK Meny
Normal

600 kilo kjøtt tatt på Svinesund

Tre vestlendinger ble tatt med 600 kilo kjøttvarer på Svinesund mandag.

Tollerne fant flere esker og sekker med kylling, lam og biff i varebilen deres under en stikkprøvekontroll på Gamle Svinesund bro.

– Fortalte selv at de hadde noen kjøttvarer

– De fortalte tollbetjentene at de hadde med noen matvarer og ble da tatt inn til konrtoll. Da fant de 400 kilo kylling og 200 kilo lam- og biffkjøtt, sier Wenche Fredriksen i tollvesenet til NRK.no.

Kjøttet er beslaglagt, og vestlendingene får servert en bot istedet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Pågrep to etter skyting

    To personer ble i går kveld pågrepet etter en skyteepisode på et utested i Askim. Politiet pågrep de to i Eidsberg. Mennene ble fraktet til Follo Politistasjon i Ski, hvor de skal bli avhørt i dag. Politiet sier til smaalenene.no at de pågrepne mennene er kjenninger av politiet, men vil ikke gå i detalj om hvorfor de er det.

  • - Pasientsikkerheten er ivaretatt

    – Sykepleierflukten fra hjerteavdelingen på Sykehuset Østfold, går ikke ut over pasientsikkerheten. Det sier fagdirektør Helge-Stene-Johansen. Nær halvparten av sykepleierne ved hjerteavdelingen har sluttet i løpet av året, og Fylkesmannen har åpnet tilsynssak etter en bekymringsmelding fra Sykepleierforbundet. Fagdirektøren sier de har iverksatt tiltak.