NRK Meny

400.000 til Dialogforum

Dialogforum Østfold har fått 400.000 kroner av Kulturdepartementet. Departementet har fordelt vel tre millioner kroner til 12 ulike prosjekter. Det kom 21 søknader om tilskudd. Dialogforum Østfold er et av tiltakene som fikk størst tildeling. Bevilgningen bidrar til at Dialogforum Østfold kan fortsette sitt arbeid også neste år. Dialogforum Østfold driver arbeider for økt forståelse og for å forebygge radikalisering.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Knivoffer kan forklare seg

  Politiet etterforsker fortsatt knivstikkingen på Krapfoss i Moss fredag den 13. oktober. Offerets tilstand er stabil og hun er i dialog med politiet om saken, opplyser Tore Løvengreen som leder vold- og sedelighetsavdelingen. – Men vi må ha flere samtaler med henne for å klarlegge hva som skjedde, sier Løvengreen. En mann er varetektsfengslet for to uker, og siktet for drapsforsøk.

  Politi på Krapfoss
  Foto: Odd Skjerdal/NRK
 • Stort ølbeslag på grensa

  Tollerne på Svinesund fant 22,5 tonn øl på et polskregistrert vogntog mandag morgen. Vogntoget krysset grensa på E6, og alkoholvarene var merket som energidrikk i papirene, opplyser kontorsjef Wenche Fredriksen på Svinesund tollsted. Sjåføren er hentet av politiet.

  Ølbeslag 23.10.17
  Foto: Tomas Berger/NRK