NRK Meny
Normal

3 000 sesongkort solgt

1. divisjonsspill til tross; Folk i Fredrikstad vil på stadion.

Plankehaugen

Snøen laver ned over Østfold, men folk i Fredrikstad har begynt å sikre segg plass på stadion til spill i fotballens nest øverste divisjon.

Foto: Rainer Prang / NRK

- En milepæl er nådd og vi har rundet 3 000 solgte sesongkort, sier en fornøyd markedssjef i FFK Magne Rummelhoff, på FFKs egne nettsider.

Han sier det er svært gledelig at det er rundet 3 000 sesongkort, men understreker at det er plass til mange flere.

- Vi registrerer mye positivitet fra dem vi har snakket med om sesongkort, samt noen som sier at de venter på billetter som skal frigjøres, sier Rummelhoff.

Les også:

- Skal bli beste Adeccoliga-arena

- Vi har vært veldig spente på hvordan det ville slå ut i år etter at FFK rykket ned. Til å være et Adeccoliga-lag er dette bra salgstall og vi er godt fornøyde, sier Magne Rummelhoff til NRK.

Han tror ikke noe lag i 1. divisjon kommer til å slå FFKs publikumstall i år.

- Vi drømmer om å få desidert høyest publikumssnittet i Adeccoligaen, og vil legge hjemmekampene på et nivå som om det var i Tippeligaen. Da mener jeg med VIP-avdelinger åpne, storskjerm og alt som hører til, sier han.

Rummelhoff tror opplsutningen vil øke utover i året og peker på at det er et rimeligere sesongkort FFK tilbyr i 2010.

Totalt ble det solgt rundt 7 000 sesongkort i 2009.

Frist den 5. februar

De som har ennå ikke har fornyet sesongkortet sitt fra Eliteseriesesongen 2009 har en frist frem til den 5. februar for å gjøre det.

- Det er nok en del som har lagt inn i sin nettbank at de skal betale den 5. februar. Da vil vi ikke få informasjon om innbetalingen før i begynnelsen av neste uke. Straks vi har denne oversikten vil vi frigi billetter som ikke er fornyet, sier Rummelhoff.

Det er den 5. april i år at FFK starter på det det klubben selv håper blir et kortest mulig opphold i 1. divisjon.

Hjemme på Værste møter FFK Alta i sin første kamp i 1. divisjon siden 2003, da Rødbuksene spilte seg opp i Tippeligaen.

Plankehaugen - FFKs supporterklubb

Sesongstart for FFK på stadion er 5. april i år.

Foto: Johannessen, Sara / SCANPIX

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Onsøy vant Golf NM

    Kvinnelaget til Onsøy Golfklubb vant NM i Golf 1. divisjon. NM ble arrangert på Onsøy Golfbane i helgen. På laget var Jannicke Flesland, Amalie Valle og Ning Kheawsalab. Det er Fredriksstad Blad som skriver dette. Men det er ikke sikkert at klubben har nok spillere til å delta i eliteserien.

  • Politiet hentet hund i varm bil

    Politiet måtte ta en hund ut av en varm bil i Moss i kveld. Hunden var i god form, men politiet får ikke kontakt med eieren. Nå er hunden overlatt til SOS Veghjelp.