NRK Meny

21 personer mistet boligene sine

Total 21 beboere mistet leilighetene sine ved Blå Kors i Sarpsborg etter brannen i går ettermiddag. De fleste av beboerne har sovet på hotell i natt. Én av bygnignene ved senteret ble totalskadd, mens to bygninger fortsatt er i drift. Det går etter forholdene bra med beboerne, forteller direktør ved Blå Kors Kulåssenteret, Ingunn Skaara. I dag klokka 9.00 skal kommunen i møte med stiftelsen for å finne ut av hva som skal skje videre med beboerne.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • En russ i arresten

    En ung mann ble satt i arresten tidlig i går kveld, etter å ha vært veldig full og ruset på russens landstreff på Fredriksten Festning i Halden. Han var ikke i stand til å ta vare på seg selv, og fikk først hjelp av Røde Kors på stedet. Tilstanden hans var såpass at han ble hentet av politiet og satt i arresten for å tørke opp, sier Operasjonsleder ved Politiet Øst, Gisle Sveen. Mannen ble senere dimittert.

  • Prøvde å skalle ned vakt

    Politiet rykket ut til to voldshendelser i Moss sentrum i natt. En gjest på et utested i Storgata har forsøkt å skalle ned en ordensvakt på stedet, og ble innbrakt til arresten. En time senere fikk de en melding om to som sloss på et utested i Storgata, og politiet opplyser på Twitter at de bortviste begge slåsskjempene fra stedet.