NRK Meny

17-åring råkjørte med bil

En 18 år gammel Fredrikstad-mann har fått en betinget dom på fengsel i 21 dager og en bot på 8.000 kroner for å ha kjørt for fort. Mannen var bare 17 år gammel, da han ble stanset etter å ha kjørt i 114 kilometer i timen med bil på en strekning med fartsgrense 60 i Buskerud. Han hadde følgelig ikke noe førerkort for bil da han ble stanset. Fredrikstad tingrett har også bestemt at 18-åringen ikke får kjøre motorkjøretøy i tretten måneder framover.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Færre innbyggere i Eidsberg

    Eidsberg hadde den største nedgangen i folketallet av kommunene i Østfold første kvartal i år, med en nedgang på 33 innbyggere. Fredrikstad hadde den største økningen, med 162 nye innbyggere. Askim og Våler hadde også stor økning i folketallet i perioden.

  • Går for felles renseanlegg

    Styret i Frevar, Fredrikstads selskap for vann, avløp og renovasjon, sa tirsdag ja til planene om å bygge et felles renseanlegg for Fredrikstad og Sarpsborg, skriver Fredriksstad Blad.
    De to kommunene kan spare over 250 millioner kroner på et felles renseanlegg, i forhold til å ruste opp anleggene i begge byer. Nå er det opp til politikerne å avgjøre saken.