NRK Meny

17-åring dømt for voldsbruk

En 17 år gammel Fredrikstad-gutt er dømt til fengsel i ett år for flere tilfeller av voldsbruk, trusler og for å ha motsatt seg arrestasjon. Fredrikstad tingrett har gjort ni måneder av straffen betinget, under forutsetning at 17-åringen følger tiltak i regi av barnevernet. 17-åringen ble også dømt for voldsbruk i 2014.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Må registrere brønner

    Innen 1. juli 2018 skal alle vannforsyningssystem være registrert hos Mattilsynet. Dette gjelder også de som er små, for eksempel en brønn som forsyner to hus med drikkevann. Formålet er at informasjonen skal være lett tilgjengelig for kommunene når de legger planer for arealene rundt brønnområdet, skriver Aremark kommune på sine hjemmesider. Du må selv registrere brønnen på mattilsynet.no.

  • Kritisk til Peterson-flytting

    Høyre-politiker i Sarpsborg Marit Kildedal er kritisk til egen kommune for at det ikke har vært noen tilgjengelig tomt for Peterson Packaging i Sarpsborg. Bedriften har kjøpt tomt og planlegger flytting til Halden. – Sarpsborg kommune er for bakpå, middelmådige og for lite effektive. Det ser vi resultatet av i denne saken, sier hun til Sarpsborg Arbeiderblad.