NRK Meny
Normal

– Tobias er en frekk spiller

LA MANGA (NRK): Angrepsspiller Tobias Heintz fikk spille ti minutter i A-lagsdebuten for Sarpsborg 08.

Tobias Heintz

Tobias Heintz fikk spille 10 minutter i debuten for Sarpsborg 08. Her sammen med Oliver Feldballe.

Foto: Sebastian Nordli/NRK

Sandefjord – Sarpsborg 08 0-3

Unggutten Tobias Heintz, med en fortid i Sprint/Jeløy, uttalte selvsikkert at han håpet på et par minutter i en av kampene på La Manga, etter første treningøkt på den spanske østkysten tirsdag.

Tobias Heintz

Heintz ble gratulert av spillerutvikler Espen Engebretsen etter kampen i dag.

Foto: Sebastian Nordli/NRK

80 minutter ut i 3-0 seieren over Sandefjord ble unggutten satt innpå til debuten. Etter kampen fikk han merkelappen «frekk» hengt på seg fra hovedtrener Geir Bakke.

– De unggutta som er med hit er frekke, de er uredde og har pågangsmot. Jeg er ikke redd for å sette dem innpå i slike tilfeller. Tobias var ganske frekk og dro et par tunneler på rappen, det er moro å se, skryter han.

Selv var Heintz, som egentlig er førsteårs junior, godt fornøyd med å få prøve seg med de store gutta.

– Jeg prøvde bare å være meg selv utpå her. Jeg liker å ha ballen og det kan jo fort føre til sånt. Det var utrolig morsomt å få debuten. Nå håper jeg at jeg får flere sjanser, jeg gikk i hvert fall ut med en god følelse i dag, sier han.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Bil skled av veien

    En bil har sklidd av veien på riksvei 188 ved Tune kirke i Sarpsborg. Det ser ut til at det ikke har oppstått personskader, skriver politiets operasjonssentral på Twitter.

  • Kjørt til legevakt etter velt

    En 16 år gammel jente er kjørt til Halden legevakt etter at hun veltet på lett motorsykkelen sin. Bakgrunnen for velten skal være at hun forsøkte å kjøre unna en elg. Det skriver politiet på Twitter.