NRK Meny
Normal

– Tobias er en frekk spiller

LA MANGA (NRK): Angrepsspiller Tobias Heintz fikk spille ti minutter i A-lagsdebuten for Sarpsborg 08.

Tobias Heintz

Tobias Heintz fikk spille 10 minutter i debuten for Sarpsborg 08. Her sammen med Oliver Feldballe.

Foto: Sebastian Nordli/NRK

Artikkelen er mer enn to år gammel.

Sandefjord – Sarpsborg 08 0-3

Unggutten Tobias Heintz, med en fortid i Sprint/Jeløy, uttalte selvsikkert at han håpet på et par minutter i en av kampene på La Manga, etter første treningøkt på den spanske østkysten tirsdag.

Tobias Heintz

Heintz ble gratulert av spillerutvikler Espen Engebretsen etter kampen i dag.

Foto: Sebastian Nordli/NRK

80 minutter ut i 3-0 seieren over Sandefjord ble unggutten satt innpå til debuten. Etter kampen fikk han merkelappen «frekk» hengt på seg fra hovedtrener Geir Bakke.

– De unggutta som er med hit er frekke, de er uredde og har pågangsmot. Jeg er ikke redd for å sette dem innpå i slike tilfeller. Tobias var ganske frekk og dro et par tunneler på rappen, det er moro å se, skryter han.

Selv var Heintz, som egentlig er førsteårs junior, godt fornøyd med å få prøve seg med de store gutta.

– Jeg prøvde bare å være meg selv utpå her. Jeg liker å ha ballen og det kan jo fort føre til sånt. Det var utrolig morsomt å få debuten. Nå håper jeg at jeg får flere sjanser, jeg gikk i hvert fall ut med en god følelse i dag, sier han.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Motstandsbevegelsen får demonstrere

  Den nordiske motstandsbevegelsen får demonstrere i Fredrikstad likevel, opplyser deres advokat Nils Nordhus.

  – Politiet har tilbudt mine klienter å demonstrere i Fredrikstad under de samme betingelsene som tidligere, men på andre datoer enn den 29. juli. Dette er oppe til vurdering hos Den nordiske motstandsbevegelsen, sier han.

  Nazi-demontrasjonstog i Falun 1. mai 2017
  Foto: Øyvind Bye Skille / NRK
 • Kripos advarer mot "Snap map"

  Kripos advarer foreldre mot den nyeste Snapchat-oppdateringen, «Snap map», som gjør det mulig for andre å se hvor du befinner deg. – Generelt så vet vi at de som ønsker å utnytte barn vil oppsøke steder hvor barna er, og kanskje utgi seg for å være barn selv. Derfor er det viktig at foreldre vet om den nye funksjonen i Snapchat, og vet hvem barna har åpen profil for og ikke, sier kommunikasjonsrådgiver i Kripos, Axel Wilhelm Due, til Nettavisen.