NRK Meny
Normal

150 nye millioner til Værste

Johanson-familien som blant annet eier dagligvarekjeden Kiwi og Meny går inn i eiendomsselskapet Værste med 150 millioner kroner.

Laster kart, vennligst vent...

Joh. Johannson Handel AS; et selskap som er en betydelig aktør i eiendomsmarkedet nasjonalt.

Værste AS jobber med utvikling av næringsbygg og boliger på den tomta til tidligere Fredrikstad mekaniske verksted på Kråkerøy i Fredrikstad.

I en pressemelding står det at Værste AS de senere årene har økt utviklingstakten.

For å sikre tilstrekkelig handlingsrom og fleksibilitet, har selskapet besluttet å øke kapitalbasen, og det er derfor hentet inn 150 millioner kroner i ny egenkapital gjennom en rettet emisjon.

– Vi er glade for å få med en betydelig aktør som Johan Johannson på laget. Dette styrker både eierskapet og kapitalbasen i selskapet; noe som gjør at vi kan holde ønsket tempo i utviklingen av den nye bydelen på Værste, sier Værstes styreleder Jon Brynildsen.

– Vi er glade for muligheten til å delta finansielt i Værste. Det er et spennende selskap med sterkt fokus på fremtidsrettet byutvikling, og med mange interessante planer og muligheter, sier Johan Johannson.

Værste
Foto: Remi Drageset / NRK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ulykke på E18

    Politiet har sendt en patrulje til E18 ved Hærland, etter melding om en trafikkulykke. Detaljer er så langt ikke kjent.

  • Anne Enger til Nobelkomiteen

    Tidligere Sp-politiker, stortingsrepresentant, statsråd og statsminister Anne Enger er utnevnt til Nobelkomiteen. Det opplyser Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum til Dagbladet. Enger går inn som første varamedlem, men blir fast representant om to år.

    Anne Enger og Morten Lang Ree
    Foto: Bjørn Erik Rygg Lunde / NRK