NRK Meny
Normal

15-åring omkom på Mysen

En 15 år gammel jente omkom ved en kollisjon i Smedgaten på Mysen like etter midnatt. Sjåføren i bilen jenta satt, en 18 år gammel mann, ble fløyet til Ullevål universitetssykehus.

Politiet kan foreløpig ikke si noe årsaken til dødsulykken i Smedgaten på Mysen i natt, hvor en 15 år gammel jente mistet livet. Politiets etterforskere samarbeider med ulykkesgruppa til Statens Vegvesen om undersøkelsene rundt ulykken. Politiet opplyser at involverte førere og vitner skal avhøres.

To biler kolliderte i Smedgaten, fylkesvei 123 mellom Susebakke bru og Ramstadkrysset.

– Vi fikk melding om ulykken 11 minutter etter midnatt, forteller operasjonsleder Vigdis Sjøvik ved Follo politidistrikt.

Den 15-årige jenta satt fastklemt i den ene bilen. Hun ble erklært død på stedet.

Føreren ble fløyet til Oslo

Den 18 år gamle sjåføren ble fløyet til Ullevål universitetssykehus.

– Vi har fått beskjed om at han er utenfor livsfare. Utover det har vi ikke fått informasjon om skadeomfanget, opplyser Sjøvik.

I den andre bilen var det tre personer i 40–50 års alderen. De er alle brakt til sykehus i Fredrikstad. Politiet har ikke informasjon om skadeomfanget for disse tre, utover at de ikke skal være livstruende skadet.

Side mot front

– Det synes på det rene at føreren av den ene av de to bilene har mistet kontrollen. Bilene traff hverandre side mot front, sier Sjøvik.

Politiet har gjort undersøkelser på ulykkesstedet. Ulykkesanalysegruppa arbeider med saken.

15-åringens pårørende er varslet.

Veien er åpnet for trafikk igjen etter ulykken.

Kollisjon Mysen

15-åringen satt fastklemt i den ene bilen.

Foto: Tipser.no/Daniel D. Laabak

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD: