NRK Meny
Normal

15-åring hedret av forbundet

Dennis Olsen fra Våler er den yngste utøveren som har mottatt Bilsportforbundets hedersbevisning «Gullrattet».

Video Se Dennis Olsen i aksjon

Til tross for at han ikke er mer enn 15 år har han allerede innkasserte triumfer både nasjonalt og internasjonalt som kvalifiserer til utmerkelsen, skriver Norges Bilsportforbund i en pressemelding.

Foto: Nyhetsspiller

Seks bilsportsutøvere fikk denne uken Norges Bilsportforbunds hedersbevisning, Gullrattet, for sin innsats. Blant disse var tidenes yngste mottager, 15 år gamle Dennis Olsen.

Til tross for at han ikke er mer enn 15 år har han allerede innkasserte triumfer både nasjonalt og internasjonalt som kvalifiserer til utmerkelsen, skriver Norges Bilsportforbund i en pressemelding.

LES OGSÅ:

Gjev forsamling

De seks utøverne som fikk Gullratttet var Dennis Olsen, fra KNA Varna, Tom Einar Aaserud fra NMK Hadeland, Olav Fredriksen fra KNA Eiker, Kjetil Johnsen, KNA Telemark, Geir Paulsen, NAF Motorsport Gjøvik og Petter Rolfsen NMK Modum & Sigdal.

Rundt 35 ”gamle” og nye Gullratt-innehavere var til stede under den årlige utdelingen av Gullrattet på KNA-hotellet i Oslo tirsdag kveld.

SE DOKUMENTAR OM DENNIS OLSEN:

Video Min idrett: Gokart

Min idrett: Gokart

Blant disse var to av norsk bilsports virkelige «Grand Old Men», Ingar Engan (80) og Kjell Gudim (79), samt «Mr. Rallycross», Martin Schanche (67).

Med disse seks er det nå 106 utøvere som har fått NBFs gullratt gjennom historien.

Gullrattet ble innstiftet i 2004, og man har gått tilbake i historien for å sjekke en rekke utøvere og deres resultater for å komme frem til de som er kvalifisert.

LES OGSÅ:

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Leteaksjon avblåst

    Båteieren for jolla som lå ved Øra naturreservat er kontaktet. Var med en annen eier for å fiske. Alt er under kontroll, skriver Politiet Øst på Twitter.

  • Sendt for å sjekke jolle ved Øra

    Politiet har i kveld fått melding om en jolle som er dregget opp ved Øra naturreservat, vest for Gullmoen. Ingen personer er ombord, men påhengsmotoren er nede og en fiskestang står oppstilt ved båten. Redningsskøyta er på vei til stedet for å kontrollere. Seaking er også tilkalt for å gjøre søk på stedet.