Normal

13-åringer til sykehus etter ulykke

De to 13 år gamle guttene kjørte rett inn i en bil i et kryss på Jeløy i Moss.

Ved 1500-tiden kom de to guttene kjørende ned Gjederveien på Jeløya.

- Ikke sjåførens feil

- De satt på samme sykkel, og kjørte ut i krysset. Der kolliderte de med en personbil. Det var syklistene som ikke overholdt vikeplikten, og føreren av bilen kan ikke lastes, sier operasjonsleder i Østfold politidistrikt, Martin Nygaardsmoen.

Ingen av guttene skal ha blitt alvorlig skadet i kollisjonen.

- De er kjørt til sykehus begge to med benskader. Men det er ikke alvorlig eller livstruende for noen av dem, sier Nygaardsmoen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Manglet kontrakter for millioner.

    Aremark kommune benyttet 44 leverandører, men revisjonen har kun fått forelagt tre kontrakter da de undersøkte et vann og avløpsprosjekt. Revisjonen skriver at det gjør det krevende å anslå kostnader og vurdere gyldigheten av inngåtte fakturaer. Utbyggingen var budsjettert til drøyt 14 millioner, men det ble brukt 21 millioner kroner.

  • Tilstod smugling, sliper soning

    En 58-årig svenske slipper å sone, etter at han smuglet 100 gram amfetamin over Svinesund sommeren 2016. . Allerede dagen etter at han ble tatt innrømmet mannen forholdet. Likevel kom ikke saken opp for retten før over to år seinere. Det tok retten hensyn til og dømte mannen til 120 dager fengsel som allerede er sonet i varetekt.