NRK Meny
Normal

100-årsjubilant delte drømmer for en dag

Os skole i Halden fyller 100 år i selveste 200 års jubileet for Norges grunnlov. Torsdag besøkte NRK skolen for å samle inn elevens drømmer.

Drømmer ved Os skole

7.trinn ved Os skole i Halden feirer 100 år i 2014 og delte sine drømmer for framtida.

Foto: Merete Kildahl / NRK

7. trinn på skolen stilte opp for å dele sine drømmer til det store prosjektet «Drømmer for Norge». Og gjett om ungene hadde mange flotte ønsker og tanker om framtida!

ELever ved Os skole i Halden

Elevene ved Os skole spilte inn sin drømmer for fotograf Bjørn Ruud fra NRK Østfold torsdag. Fra venstre: Marthe Gjødalstuen, Amina Al-Talakhani, Henriette Ræstad.

Foto: Merete Kildahl / NRK

Én vil reise USA på langs sammen med gode venner, flere drømmer om å bli profesjonelle fotballspillere og mange har et drømmeyrke som mål i framtida.

Guro Åkerman vil aller først vinne Østfoldmesterskapet i korps og senere drømmer hun om å bli profesjonell trommeslager.

Martin Grinnbo drømmer om å bli som pappaen sin, fordi han kan mye og har mye erfaring.

Se og hør flere flotte drømmer fra Os skole og resten av Østfold her.

Del DIN drøm på nrk.no/drommer!

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Tesla stoppet igjen

  Nok en transport med Tesla-biler ble gitt kjøreforbud av Vegvesenet etter en kontroll på Svinesund i går ettermiddag. Vegvesenet konkluderte med at transporten hadde overvekt, dårlige bremser og andre tekniske mangler. Dermed er seks slike transporter stanset av norske myndigheter i løpet av under to uker.

  Bilfrakter med Teslaer stanset igjen.
  Foto: Statens Vegvesen
 • Utelukker ikke Østfoldstatsråd

  Førsteamanuensis Harald Borgebund ved Høgskolen i Østfold sier Høyre kan få enda en minister i regjeringen etter at Sylvi Listhaug trakk seg som justisminister i går.
  Han mener det ikke er automatikk i at det er en ny Frp-statsråd som skal erstatte Sylvi Listhaug, og trekker frem Ingjerd Schou som en aktuell kandidat.

  Harald Borgebund
  Foto: Bengt-Eigil Ruud/NRK