NRK Meny

100-årsjubilant delte drømmer for en dag

Os skole i Halden fyller 100 år i selveste 200 års jubileet for Norges grunnlov. Torsdag besøkte NRK skolen for å samle inn elevens drømmer.

Drømmer ved Os skole

7.trinn ved Os skole i Halden feirer 100 år i 2014 og delte sine drømmer for framtida.

Foto: Merete Kildahl / NRK
Byline Merete Kildahl
Journalist

Artikkelen er flere år gammel.

7. trinn på skolen stilte opp for å dele sine drømmer til det store prosjektet «Drømmer for Norge». Og gjett om ungene hadde mange flotte ønsker og tanker om framtida!

ELever ved Os skole i Halden

Elevene ved Os skole spilte inn sin drømmer for fotograf Bjørn Ruud fra NRK Østfold torsdag. Fra venstre: Marthe Gjødalstuen, Amina Al-Talakhani, Henriette Ræstad.

Foto: Merete Kildahl / NRK

Én vil reise USA på langs sammen med gode venner, flere drømmer om å bli profesjonelle fotballspillere og mange har et drømmeyrke som mål i framtida.

Guro Åkerman vil aller først vinne Østfoldmesterskapet i korps og senere drømmer hun om å bli profesjonell trommeslager.

Martin Grinnbo drømmer om å bli som pappaen sin, fordi han kan mye og har mye erfaring.

Se og hør flere flotte drømmer fra Os skole og resten av Østfold her.

Del DIN drøm på nrk.no/drommer!

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Bekymret for sykepleiermangel

    Leder for Sykepleierforbundet i Østfold, Karen Brasetvik, er alvorlig bekymret for hvilke konsekvenser sykepleiermangelen i fylkets pleie- og omsorgstjeneste har for pasienter, pårørende og ansatte. Det skriver Brasetvik i en kronikk. Onsdag kunne NRK fortelle om mangel på sykepleiere i hele landet i sommer. Sykepleiermangelen kan løses med handling fra både lokale arbeidsgivere og myndighetene, sier Brasetvik.

  • Skal fjerne TT-kort

    Ventelistene for å få tilskudd til drosje for funksjonshemmede, såkalte TT-kort, skal fjernes. I dag står knapt 400 personer, som innfrir kravene til å få støtte, på venteliste. Fylkestinget har nå vedtatt å sette av 1,5 millioner kroner fra og med neste år for å løse dette. Det forteller nestleder i samferdselskomiteen, Cecilie Agnalt.