NRK Meny
Normal

100-årsjubilant delte drømmer for en dag

Os skole i Halden fyller 100 år i selveste 200 års jubileet for Norges grunnlov. Torsdag besøkte NRK skolen for å samle inn elevens drømmer.

Drømmer ved Os skole

7.trinn ved Os skole i Halden feirer 100 år i 2014 og delte sine drømmer for framtida.

Foto: Merete Kildahl / NRK

7. trinn på skolen stilte opp for å dele sine drømmer til det store prosjektet «Drømmer for Norge». Og gjett om ungene hadde mange flotte ønsker og tanker om framtida!

ELever ved Os skole i Halden

Elevene ved Os skole spilte inn sin drømmer for fotograf Bjørn Ruud fra NRK Østfold torsdag. Fra venstre: Marthe Gjødalstuen, Amina Al-Talakhani, Henriette Ræstad.

Foto: Merete Kildahl / NRK

Én vil reise USA på langs sammen med gode venner, flere drømmer om å bli profesjonelle fotballspillere og mange har et drømmeyrke som mål i framtida.

Guro Åkerman vil aller først vinne Østfoldmesterskapet i korps og senere drømmer hun om å bli profesjonell trommeslager.

Martin Grinnbo drømmer om å bli som pappaen sin, fordi han kan mye og har mye erfaring.

Se og hør flere flotte drømmer fra Os skole og resten av Østfold her.

Del DIN drøm på nrk.no/drommer!

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • To anmeldt for promillekjøring

    En kvinne ble anmeldt for promillekjøring i Vestbygda i Onsøy i Fredrikstad lørdag kveld. Blåseprøven viste 1,2 i promille, og kvinnens førerkort ble dermed beslaglagt. Ved 3-tiden natt til søndag ble en mann i 40-årene tatt for promillekjøring på Kråkerøyveien i Fredrikstad. Det ble tatt blodprøve, og mannens førerkort ble tatt i beslag, opplyser politiet på Twitter.

  • Berusede menn fikk marsjordre

    Mange berusede menn oppførte seg så dårlig i Østfoldbyene natt til søndag at de ble bortvist fra sentrum av politiet. I Fredrikstad fikk sju menn beskjed om å fjerne seg fra sentrum, mens én ble bortvist fra et utested. I Halden ble to menn bortvist fra sentrum. Det samme gjaldt en mann i Moss. Også i Rakkestad fikk to berusede menn beskjed om å fjerne seg fra sentrum etter en krangel på et utested.