100-årsjubilant delte drømmer for en dag

Os skole i Halden fyller 100 år i selveste 200 års jubileet for Norges grunnlov. Torsdag besøkte NRK skolen for å samle inn elevens drømmer.

Drømmer ved Os skole

7.trinn ved Os skole i Halden feirer 100 år i 2014 og delte sine drømmer for framtida.

Foto: Merete Kildahl / NRK
Byline Merete Kildahl
Journalist

7. trinn på skolen stilte opp for å dele sine drømmer til det store prosjektet «Drømmer for Norge». Og gjett om ungene hadde mange flotte ønsker og tanker om framtida!

ELever ved Os skole i Halden

Elevene ved Os skole spilte inn sin drømmer for fotograf Bjørn Ruud fra NRK Østfold torsdag. Fra venstre: Marthe Gjødalstuen, Amina Al-Talakhani, Henriette Ræstad.

Foto: Merete Kildahl / NRK

Én vil reise USA på langs sammen med gode venner, flere drømmer om å bli profesjonelle fotballspillere og mange har et drømmeyrke som mål i framtida.

Guro Åkerman vil aller først vinne Østfoldmesterskapet i korps og senere drømmer hun om å bli profesjonell trommeslager.

Martin Grinnbo drømmer om å bli som pappaen sin, fordi han kan mye og har mye erfaring.

Se og hør flere flotte drømmer fra Os skole og resten av Østfold her.

Del DIN drøm på nrk.no/drommer!

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Nominert til prestisjepriser

    Tre østfoldinger er blant de nominerte til Grammy-prisen i USA. Cashmere Cat, eller Magnus August Høiberg fra Halden, er nominert i kategorien Beste R&B-låt for Tory Lanez-låten «Luv». I tillegg er Askim-mannen Tor Erik Hermansen fra Stargate nominert i kategorien Beste låt til visuell media for Shakira-låten «Try Everything». Fred Ball fra Fredrikstad er nominert for produsent-rollen på Rihanna-albumet «Anti».

    Cashmere Cat
    Foto: David Leth Williams / NTB scanpix
Se nyhetene direkte klokken 18.45 og 20.55. Programleder er Lotte Olsen.