NRK Meny

10 år gammel gutt savnet i Halden

Politi og familie leter etter en 10 år gammel gutt fra Somalia. Gutten har gul t-skjorte og olabukse, og han har forsvunnet fra hjemmet sitt i Halden sentrum.

- Gutten var ute i hagen og lekte tidligere i kveld. Han har vært savnet i noen timer, og pleier å si ifra hvor han går, så vi skjønner at foreldrene er bekymret, sier operasjonsleder Knut Erik Nygård. Både familie, venner og politi leter etter gutten, og politiet ber folk kontakte dem om de ser 10-åringen.


SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Uenige i forslag om vannskuter

    Politiet er sterkt kritisk til reglene for bruk av vannskuter som Sarpsborg, Fredrikstad og Hvaler kommuner ønsker å innføre, skriver Sarpsborg Arbeiderblad. Den foreslåtte fartsbegrensningen på fem knop inntil 150 meter fra land vil medføre store begrensninger også for politiet og være vanskelig å håndheve.

  • Helfo består i Fredrikstad

    Regjeringen har bestemt at Helfo fortsatt skal ha kontor i Fredrikstad, sier Tage Pettersen stortingsrepresentant fra Høyre. Etaten skal omorganiseres og antall kontor reduseres fra 22 til 6. Men kontoret i Fredrikstad består.