NRK Meny
Normal

Streiken stanser 1.divisjonskamper

På grunn av streiken blir det ikke noe kamp mellom Sandnes Ulf og Fredrikstad, og Sapsborg 08 og Bodø/Glimt.

Sarpsborg 08 - Drøbak/Frogn

Sarpsborg 08-supportere må se langt etter TV-kampen til helga.

Foto: Glenn Thomas Nilsen / NRK

Kampene skulle blitt spilt førstkommende søndag og oppgjøret i Sarpsborg skulle vært sendt på NRK, men begge blir utsatt på ubestemt tid.

Cupkamp i fare

Kristiansand, Sandnes og Sarpsborg er så langt kommuner som er rammet av streik og hvor stadionene er stengt.

Cupkampene mellom Donn - Kolbotn sto i fare, men går som planlagt.

Også Sarpsborgs cupkamp mot Hønefoss onsdag 9. juni står i fare for å bli avlyst dersom streiken fortsetter.

– Vi må respektere streiken

For Sarpsborg 08 kan dette bety at kampen ikke blir vist på TV når den spilles senere, noe som medfører et inntektstap på omlag 100.000 kroner. Likevel tar hovedtrener Roar Johansen det hele med stor ro.

– Vi ønsker selvfølgelig at alt skal gå etter planen hele tiden. Men de som streiker har nok god grunn til å gjøre det, og det respekterer vi fullt ut. Dette er ikke ting jeg kan gjøre noe med, så da nytter det ikke å bli irritert, men vi håper jo at partene blir enige og at vi får spilt kampen, sier Johansen til NRK.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ruset mann tatt med narkotika

    Politiet har anholdt en ruset mann i 40-årene etter melding om innbrudd i en bolig i Fredrikstad. Mannen var i besittelse av flere narkotiske tabletter og er kjørt til arrest. Mannen skal ikke ha vært inne i boligen det ble meldt om innbrudd i, og det er ikke skader på bygningen.

  • Tatt i 178 km/t i 90-sone

    Politiet har anmeldt og beslaglagt førerkortet til en sjåfør i 40-årene ved Hærland i Eidsberg. Politiet gjennomførte en snittmåling på E18 og føreren ble målt til 178 km/t i en 90-sone.