1-1 mellom Notodden og Sarpsborg

Det ble en tafatt slutt mellom Sarpsborg Sparta FK og Notodden FK, etter en spennende kamp i Sarpsborg.

Sarpsborg Sparta FK

Sarpsborgs Kjetil Berge.

Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

I både første og andre omgang var det nemlig spennende i Sarpsborg.

Store sjanser til begge lag

Etter at Martin Wiig sørget for ledelse for sarpingene i kampens 29. minutt, utlignet Notodden 18 minutter ut i andre omgang.

Wiig scoret etter et innlegg fra Masrouri, en scoring mange ville sagt keeper Marques i Notoddenmålet burde reddet. Men det var store sjanser til begge lag i Sarpsborg i føste omgang søndag kveld.

Bare fire minutter før Wiigs scoring hadde Notodden en kjempesjanse da Pål Rustadstuen mistet ballen i en meget farlig posisjon. Gjestene fanget opp ballen og fikk skutt, men spiss Joachim Heier får klarert den ballen.

Falt sammen mot slutten

I første del av andre omgang var det Notodden som hadde føringen i Sarpsborg. Og etter at Tor Mattis Kåven satte inn utligningsmålet hadde Notodden et hardt press på Sarpsborg.

Sarpsborg kom tilbake og førte kampen før det etterhvert så ut til at både sarpingene og Notodden mistet gnisten og konsentrerte seg om å holde stillingen. Og kampen endte altså uavgjort.

Les kampfakta her: Sarpsborg Sparta FK - Notodden FK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Fredrikshald imponerte i futsal

    Det nyopprykkede laget Fredrikshald imponerte i eliteserien i futsal i dag. 140 tilskuere så haldenserne spille uavgjort 7-7 mot fjorårets seriemestere Sandefjord, skriver Halden Arbeiderblad.

  • Vurderer ordning for godstrafikk

    Regjeringen undersøker mulighetene for å innføre en økonomisk støtteordning som skal bidra til at godstrafikken blir flyttet fra veiene til jernbanen. – Dette er ting vi jobber med, sier statssekretær Anders B. Werp (H) i Samferdselsdepartementet.