NRK Meny
Normal

1-1 mellom Notodden og Sarpsborg

Det ble en tafatt slutt mellom Sarpsborg Sparta FK og Notodden FK, etter en spennende kamp i Sarpsborg.

Sarpsborg Sparta FK

Sarpsborgs Kjetil Berge.

Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

I både første og andre omgang var det nemlig spennende i Sarpsborg.

Store sjanser til begge lag

Etter at Martin Wiig sørget for ledelse for sarpingene i kampens 29. minutt, utlignet Notodden 18 minutter ut i andre omgang.

Wiig scoret etter et innlegg fra Masrouri, en scoring mange ville sagt keeper Marques i Notoddenmålet burde reddet. Men det var store sjanser til begge lag i Sarpsborg i føste omgang søndag kveld.

Bare fire minutter før Wiigs scoring hadde Notodden en kjempesjanse da Pål Rustadstuen mistet ballen i en meget farlig posisjon. Gjestene fanget opp ballen og fikk skutt, men spiss Joachim Heier får klarert den ballen.

Falt sammen mot slutten

I første del av andre omgang var det Notodden som hadde føringen i Sarpsborg. Og etter at Tor Mattis Kåven satte inn utligningsmålet hadde Notodden et hardt press på Sarpsborg.

Sarpsborg kom tilbake og førte kampen før det etterhvert så ut til at både sarpingene og Notodden mistet gnisten og konsentrerte seg om å holde stillingen. Og kampen endte altså uavgjort.

Les kampfakta her: Sarpsborg Sparta FK - Notodden FK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Bortetap for Fredrikstad

    Fredrikstad Fotballklubb ledet to ganger i bortekampen mot Asker i ettermiddag, men tapte til slutt 3-2 for laget som ligger midt på tabellen i 2. divisjon. Kun to poeng skiller FFK på 2. plass fra 7. plassen når lagene tar sommerferie. Moss spilte 0-0 hjemme mot Bærum

  • Oljelekkasje fra Kråkerøybrua

    Brannvesenet har lagt ut lenser i Glomma etter at det begynte å lekke olje fra Kråkerøybrua i Fredrikstad. Oljen kommer fra en oljeslange som ble revet av i forbindelse med en bruåpning lørdag, skriver Fredriksstad Blad. Brua åpnes ikke båtpasseringer, og det er usikkert når den kan åpnes igjen.

    Brannbåten ligger under Kråkerøybrua i forbindelse med oljelekkasje
    Foto: Grete Ruud/NRK