Normal

08-Bakke: – Vi drar dit for å ta med oss noe hjem

Sarpsborg 08 vil holde seg på tabellplass, mens FFK MÅ ta poeng for å ikke falle helt av i bunnstriden i 1. divisjon.

Geir Bakke

S08s hovedtrener vil gjerne beholde pallplassen på tabellen etter kveldens bortekamp i Haugesund.

Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Sarpingene klatret opp på tredjeplass på tabellen igjen, etter 2–0 seier hjemme over Vålerenga sist helg. I kveld står de på matta i Haugesund, som sårt trenger poeng for å skape større kløft ned til nedrykksstreken.

Hovedtrener Geir Bakke sier hjemmelaget er godt forberedt.

– Vi gleder oss til alle scenarioer, men vi drar dit for å ta med oss noe hjem, det er helt klart.

FFK må vinne

Arendal ligger tre poeng og tre plasser over FFK, og full poengpott i kveld vil være svært viktig for et hjemmelag som har slitt siden starten av sesongen. Forberedelsene til kveldens kamp har vært gode, sier FFKs hovedtrener Andrea Loberto på klubbens nettside


– Det har vært en nydelig uke. Vi har benyttet det med å ha gode treninger. Bra intensitet, bra engasjement, sier Loberto.

– Spillerne er 'på' og har lyst til å komme på banen søndag, jobbe hardt og vise hele byen at de skal stå sammen og samle de poengene vi må ha.

Begge kamper starter klokken 18, utviklingen kan du følge her:

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Får ikke ned broen

    Gangbroen mellom Fredrikstad sentrum og Værste er fortsatt ikke nede, melder Fredriksstad Blad. Broklaffen løfter seg for å slippe båter forbi, og har ikke kunnet senket seg igjen. En tekniker skal være på plass for å løse problemet.

  • Brann i frisørsalong

    4 personer fikk i seg røyk og måtte undersøkes av helsepersonell etter at det begynte å brenne i en frisørsalong i Fredrikstad i ettermiddag. Brannen ble raskt slukkes melder politiet på Twitter.