NRK Meny
Normal

-Amatørmessig avslutningsseremoni

Mange var sinte på Rosenborgsupporterne under avslutningsseremonien på Stadion søndag. FFK-supporternes nettredaktør mener avslutningen var amatørmessig.

FFK-supportere
Foto: Rainer Prang / NRK

Mange i Fredrikstad irriterte seg over buing og synging fra Rosenborgsupporterne under avslutningsseremonien på Stadion søndag.

-Hadde det dreid seg om en fem minutters seanse slik de ble lovet, hadde nok undertegnede vært enig i kritikken. Men dette tok laaaang tid! Altfor lang tid!!, skriver Plankehaugens nettredaktør Lars Thoresen.

 

Rosenborgsupporterne jubler
Foto: Gorm Kallestad / Scanpix

- Klag ikke på RBK-supporterne !

Lars Thoresen  mener det å bli holdt igjen på Stadion i nærmere en halvtime etter kampen, for å være med på en avslutningsseremoni for et Stadion man ikke har allverdens forhold til, umulig kunne være festlig for RBK-supporterne.

Særlig når man vet at den halvtimen fører til problemer med å komme på jobben i tide neste morgen, skriver han på Plankehaugens nettsider.

- Dette var faktisk ikke så rent lite amatørmessig av FFK, og burde vært unngått, skriver han.

Han oppfordrer alle som vurderer å sende klager på RBK-supporternes oppførsel til Rosenborg, Kjernen og andre deler av Rosenborgfamilien om vennligst å la være.

- Og dere som vi vet allerede har gjort dette, må gjerne sende en beklagelse og trekke tilbake klagebrevene. Det finnes faktisk grenser for hva motstandersupportere skal måtte tåle, selvom det er aldri så trivelig her i Fredrikstad, skriver Thoresen.

Siste kamp på Stadion

Fredrikstad stadion slukket flomlysene for siste gang etter kampen mot Rosenborg søndag.

Fredrikstad stadion er Fredrikstad Fotballklubbs hjemmebane. Anlegget ble innviet i 1914, og het opprinnelig Fredrikstad Idræts- og Fotbaldplads.

 

Til våren skal  "rødbuksene" boltre seg på den andre siden av elva, der den gamle industritomta til Fredrikstad Mekaniske Verksted gjenoppstår som et flunkende nytt stadion-anlegg for FFK.

Byggestart for det nye stadionanlegget var 16. september 2005 og anleggsprosessen skal være avsluttet 1. februar 2007.

Totalkostnaden for stadionet vil være omtrent 223 millioner kroner, og vil ha en kapasitet på 12 500 sitteplasser, med mulighet for utvidelse til 15 000.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Fire av fem bedrifter med mangler

    Fire av fem bedrifter i Østfold og Akershus som ble kontrollert av arbeidstilsynet i februar og mars, hadde feil og mangler på produksjonsutstyr. Slike mangler kan føre til alvorlige skader, mener tilsynet.